20 db-os, vidám színű aszfaltkréta készlet praktikus tárolóvödörben (BBJ)

3.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1675

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A 20 darabos krétakészletünk ideális választás a gyerekek számára, hogy felfedezzék a kreativitásukat és szórakozzanak a szabadban! Ezzel a vidám és színes krétakészlettel garantáltan órákig tartó játék és alkotás vár rájuk. Hagyd, hogy a képzeletük szárnyaljon és élvezd, hogy kicsiként ismerkednek a művészet világával!

Krétakészletünk jellemzői:

  • Biztonságos és könnyen kezelhető: A kréták kifejezetten a gyerekek számára tervezettek, ezért könnyen foghatóak és használhatóak a kis kezek számára. A gyerekek számára biztonságosak, nem tartalmaznak toxikus anyagokat, és könnyen lemoshatók a bőrről és a ruháról.
  • Gazdag színskála: A 20 darabos krétakészletünkben különböző élénk és vidám színek találhatók, amelyek inspirációt adnak a gyerekeknek az alkotáshoz. A széles választék lehetővé teszi számukra, hogy kifejezzék a képzeletüket és megteremtsék a saját mesterműveiket.
  • Kiváló minőségű és tartós: A kréták kiváló minőségű anyagokból készültek, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Így a gyerekek hosszú ideig élvezhetik a kréták használatát anélkül, hogy azok könnyen eltörnének vagy elhasználódnának.
  • Kültéri és beltéri használatra is alkalmas: A krétakészletünkkel a gyerekek bármilyen helyen alkothatnak. Használhatják az udvaron, játszótéren vagy akár otthoni táblán is. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek szabadon kifejezzék magukat és felfedezzék a művészet világát.
  • Fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket: Az alkotás és a rajzolás segíti a gyerekek kreatív gondolkodásának fejlődését és finommotoros készségeik fejlesztését. A krétakészletünk lehetővé teszi, hogy a gyerekek játékos formában fejlesszék ezeket a képességeket.
Price History