Fa szorzótábla oktatási készlet, tanulójáték (BBJ)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 19 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 19 készleten SKU: 00SZOR-1

Leírás

Fa szorzótábla oktatójáték – Szórakoztató tanulás a matematika alapjaival

Nem véletlen, hogy a matematikát a “tudományok királynőjének” nevezik, hiszen alapjai nélkülözhetetlenek a mindennapi életben. Akár vásárlás közben, akár egyéb helyzetekben, folyamatosan szükség van a számolásra. A szorzás, ami a gyorsabb összeadás egy formája, sokak számára nehéz lehet, de most egy oktatójátékkal a tanulás igazán élvezetessé válhat.

Ez a fa szorzótábla oktatójáték egy nagyszerű eszköz a matematika alapjainak elsajátításához. A készlet egy fa keretet és 100 színes fakockát tartalmaz. A kockák egyik oldalán szorzási műveletek találhatók, míg a másik oldalon a helyes eredmény van elrejtve. A játék segít a gyermekeknek fejleszteni memóriájukat és koncentrációs képességüket, miközben szórakozva tanulnak.

Főbb jellemzők:

  • Oktatási és szórakoztató: A játék ügyesen ötvözi a tanulást a szórakozással, egyszerű és képes módon segít megtanulni a szorzótáblát.
  • Memóriafejlesztés: A szorzás gyakorlása közben a gyerekek memóriájukat is edzik.
  • Tartós fa kialakítás: A készlet fa anyagból készült, amely hosszú távon is tartós és biztonságos a gyermekek számára.
  • Színes fakockák: A különböző színek vonzzák a gyerekek figyelmét, és játékra ösztönzik őket.

Termékjellemzők:

  • Tábla mérete: 19 cm x 19 cm
  • Kocka mérete: 1,5 cm x 1,5 cm
  • Anyag: Fa

Ez az oktatójáték tökéletes választás minden gyermek számára, aki szeretne könnyedén és szórakozva megtanulni szorozni. Ideális ajándék születésnapra, névnapra vagy bármilyen alkalomra. Fejleszd gyermeked matematikai készségeit és memóriáját ezzel a kreatív oktatójátékkal!

Price History