300 LED-es karácsonyi fényfüggöny 3 x 2,8 m – kül – és beltéri hangulatos világítás-melegfehér

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 9865236

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

300 LED-es fényfüggöny 3 x 2,8 méteres nagyságával tökéletes választás kül- és beltéri dekorációkhoz, legyen szó karácsonyi ünnepekről, esküvőkről, születésnapokról vagy bármilyen különleges eseményről. Ez a fényfüggöny kiválóan alkalmas arra, hogy bármely helyszínt feldobjon, elegáns és hangulatos melegfehér fényével minden teret egyedivé varázsol.

Hangulatos világítás és kiváló funkcionalitás: A 300 darab LED izzó tiszta és élénk melegfehér fényt bocsát ki, amely tökéletesen alkalmas az ünnepi hangulat megteremtésére, függetlenül attól, hogy beltéren vagy kültéren használod. A LED technológia előnye, hogy alacsony energiafogyasztás mellett is erőteljes fényt biztosít, így hosszú órákon át működtetheted a fényfüggönyt anélkül, hogy az energiafogyasztás aggodalmat keltene.  Így akár teljes falfelületeket, teraszokat, erkélyeket vagy kerteket is díszíthetsz vele.

Tartósság és időjárásállóság: Az IP-védelemnek köszönhetően a fényfüggöny teljes mértékben vízálló, így kültéren is használható esős, párás időben is, anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy a fények meghibásodnak. A strapabíró kialakítás lehetővé teszi, hogy évről évre újrahasználd a terméket, így hosszú távon megbízható megoldást nyújt ünnepi dekorációkhoz.

Felhasználási lehetőségek: A 300 LED-es melegfehér fényfüggöny sokoldalúan használható, akár beltéri események, ünnepi dekorációk, ablakok, falak vagy mennyezetek díszítésére is alkalmas. Kültéren pedig teraszok, kertek, erkélyek, fák, bokrok, kerítések dekorálására kiváló választás. A kék fények különleges hangulatot árasztanak, és igazán különlegessé teszik az adott teret.

Főbb jellemzők:

  • Méretek: 3 x 2,8 méter
  • LED-ek száma: 300 melegfehér LED
  • Felhasználás: Kültéri és beltéri egyaránt
  • Szín: melegfehér LED fények
  • Tápellátás: 220-240V
  • IP-védelem: Vízálló, kültéren is használható
  • Energiatakarékos: LED technológia, alacsony fogyasztás
  • Üzemeltetés: Hosszú távon használható anélkül, hogy túlmelegedne vagy sok energiát fogyasztana
  • Felhasználási terület: Ünnepi dekorációk, esküvők, karácsonyi díszítés, kert, terasz, ablakok, erkélyek

Csomag tartalma:

  • 1 db 300 LED-es fényfüggöny (melegfehér fényekkel)

Ez a fényfüggöny remek választás mindazok számára, akik egyszerre keresnek tartós, megbízható és energiatakarékos megoldást ünnepi vagy hangulatos világításra. A termék könnyedén felszerelhető és egyszerűen használható, így gyorsan és egyszerűen alakíthatod át a teret egy különleges fényekkel teli csodavilággá.

Price History