Egész évben használható paplan szett – takaróval, nagypárnával, kispárnával (BBA)

7.900 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 75 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 75 készleten SKU: 2155

Leírás

A jó minőségű alvás elengedhetetlen az aktív és egészséges életvitelhez. A megfelelő ágynemű kiválasztása pedig kulcsfontosságú ezen éjszakai pihenés minőségéhez. Számunkra fontos, hogy Ön minden éjszaka frissítő és kényelmes alvást éljen meg, ezért bemutatjuk Önnek a 4 évszakos 3 részes paplan és párna szettünket, mely a kényelem és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja.

Az életünk egyharmadát alvással töltjük, és egy jó minőségű alvás nélkülözhetetlen a jó egészséghez és a jó közérzethez. Az ágynemű, amely körülvesz minket ezen órák alatt, alapvetően meghatározza az alvás élményét. Engedje meg, hogy elmondjuk, miért érdemes választani a mi 4 évszakos paplan és párna szettünket!

Termék Jellemzői:

Légáteresztő: A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a paplan és párnák lélegző képességgel rendelkeznek, biztosítva a tökéletes szellőzést, és hozzájárulva az optimális hőmérséklet fenntartásához.

Rugalmas: A formatartó kialakításnak köszönhetően a szett hosszú ideig megőrzi eredeti formáját, így minden éjszaka úgy érezheti, mintha először használná őket.

Jól szigetel: Kiváló minőségű anyagainak és szigetelő tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza a meleg kiszökését, így még hidegebb napokon is kellemes melegséget biztosít.

Mosható: A könnyen kezelhető anyagnak köszönhetően a paplan és párnák könnyedén tisztíthatók, így mindig friss és higiénikus környezetet teremthet az ágyban.

További termékjellemzők:

  • Méret: 1 db 140×180 cm-es paplan, 1 db 65×55 cm-es nagypárna, 1 db 47×39 cm-es kispárna
  • Anyag: Kiváló minőségű, légiesen könnyű és puha anyagok
  • Szín: A minták raktárkészlettől függően kerülnek megküldésre, nem választható

További előnyök:

A paplan és párnák extra könnyűek és puha tapintásúak, ideális légáteresztő képességgel rendelkeznek minden évszakban. A kiváló minőségű festés garantálja a színek tartósságát és az esztétikus megjelenést. A könnyed Natur ágynemű által teremtett légáteresztő környezet elősegíti a stresszmentes és pihentető alvást.

Válassza a minőséget és a kényelmet – válassza a mi 4 évszakos paplan és párna szettünket, és élvezze minden éjszakai pihenését a maximális kényelem és frissesség mellett!

Price History