Bájos és szórakoztató katicabogár mintás pörgő forgó billencs kisautó (BBJ)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 8 db van raktáron!
Készlet: 8 készleten SKU: 3365120

Leírás

A kedves katicabogár mintás pörgő forgó billencs kisautó egy bájos és szórakoztató játék, amely minden kisgyermek arcára mosolyt csal. Ez a vidám és színes kisautó tökéletes választás a legkisebbek számára, akik élvezni szeretnék a játék örömét egy aranyos katicabogár formájában.

Főbb Jellemzők:

  • Aranyos dizájn: Katicabogár mintával díszített, vidám és színes kialakítás, amely azonnal felkelti a gyermekek figyelmét.
  • Pörgő forgó funkció: A kisautó pörgő és forgó mozgással szórakoztatja a gyermekeket, serkentve a vizuális és motoros készségeiket.
  • Biztonságos anyagok: Kiváló minőségű, nem mérgező és tartós anyagokból készült, így teljesen biztonságos a kicsik számára.
  • Könnyen kezelhető: A kisautó könnyen megfogható és irányítható, így a legkisebbek is egyszerűen játszhatnak vele.

Termékinformáció:

  • Anyag: műanyag
  • 12 kerékkel
  • 2 db AA elemmel működik (nem tartozék)
  • Mérete: 12x8x9 cm

A kedves katicabogár mintás pörgő forgó billencs kisautó tökéletes ajándék minden kisgyermek számára. A játékautó élénk színekkel és aranyos katicabogár dizájnnal rendelkezik, amely azonnal magára vonzza a gyermekek figyelmét. A pörgő és forgó mozgás szórakoztató és lenyűgöző élményt nyújt, miközben serkenti a vizuális és motoros készségeiket.

A kisautó kiváló minőségű, nem mérgező és tartós anyagokból készült, így teljesen biztonságos a kicsik számára. Könnyű súlya és ergonomikus kialakítása révén a kisgyermekek könnyen megfoghatják és irányíthatják a játékot.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked szórakoztató és fejlesztő játékélményben részesüljön, akkor a kedves katicabogár mintás pörgő forgó billencs kisautó tökéletes választás lehet számodra. Ez a játékautó nem csak örömet okoz, hanem segíti a gyermek fejlődését is, miközben biztonságosan játszhat.

Videó a termékről:

Price History