Vízhatlan univerzális autóülés védőhuzat állatszállításhoz (BB-23691) (BB-4077)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 23691

Leírás

A vízhatlan univerzális autóülés védőhuzat állatszállításhoz kiváló megoldást nyújt minden olyan helyzetben, amikor kutyákat vagy más háziállatokat kell autóval szállítani. Ez a huzat kényelmet és védelmet biztosít az autóülésnek, megakadályozva az állati szőrzet, a nedvesség és a szennyeződések bejutását az autó belső tereibe.

Főbb jellemzők:

  1. Vízálló anyag: A huzat vízhatlan anyagból készül, amely megakadályozza a nedvesség, a kóbor szőrszálak és egyéb folyadékok bejutását az autóülésbe. Ez különösen hasznos lehet, ha az állatot esőben vagy hóban kell szállítani.
  2. Univerzális méret: Az autóülés védőhuzat általában kialakítása miatt kompatibilis szinte minden típusú autós üléssel. Ez azt jelenti, hogy könnyen felhelyezhető és eltávolítható a legtöbb autóban, tehermentesítve az állatszállítás okozta stresszt.
  3. Kényelem: A huzat puha anyagból készül, hogy az állat kényelmesen érezze magát az út során. Fontos, hogy az állat ne legyen szorongva vagy zavart az utazás alatt, és a puha anyag hozzájárulhat ehhez.
  4. Védőréteg: Az autóülés védőhuzat általában tartalmaz egy vékony védőréteget, amely megvédi az autóülést a karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől, amelyek az állatszállítás során előfordulhatnak.
  5. Egyszerű tisztíthatóság: A huzat könnyen tisztítható és mosható, így ha szükséges, egyszerűen eltávolítható és tisztítható a szennyeződések és a szőrök eltávolítása érdekében.

LEÍRÁS:

  • Szín: Fekete
  • Anyaga: poliészter + PVC
  • Méretei: 144 x 144 cm
  • Súlya: 709 g

Az autóülés védőhuzat nagyszerű befektetés lehet minden állattartó számára, aki gyakran szállítja állatait autóval. Megvédi az autó belső terét az állati szőrzettől és egyéb szennyeződésektől, miközben biztosítja az állat kényelmét és biztonságát az úton.

 

Price History