Szuper csendes, USB-ről és szivargyújtóról tölthető, vezeték nélküli mini porszívó kiegészítőkkel (BBM)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 10 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 10 készleten SKU: 1676

Leírás

Szuper csendes, USB-ről és szivargyújtóról tölthető, vezeték nélküli mini porszívónk lenyűgözően praktikus segítség lesz az otthonodban és az autódban! Ez a kompakt méretű, de erőteljes porszívó egyaránt alkalmas a mindennapi tisztítási feladatokra és a kisebb szennyeződések eltávolítására. Engedd, hogy meggyőzzelek, hogy érdemes beszerezned ezt a kényelmes és hatékony eszközt!

A termék jellemzői:

  • Kompakt méret: Ez a mini porszívó könnyen kezelhető és hordozható, így könnyedén tárolhatod és magaddal viheted bárhová. Kisebb mérete ellenére erőteljes szívóteljesítményt nyújt, hogy megbirkózzon a mindennapi piszokkal és szennyeződésekkel.
  • Csendes működés: Az alacsony zajszintű működésnek köszönhetően nem zavarod meg a porszívózás közben, és a családod és a szomszédok sem zavarják őket a zaj miatt. Így a porszívózás kellemes és nyugodt tevékenység lesz.
  • Könnyű töltés: A porszívónk USB-ről vagy szivargyújtóról is tölthető, így mindig rendelkezésre áll a töltéshez szükséges energiaforrás. Nem kell aggódnod a kábelekkel és a konnektorokkal.
Price History