Autós akkumulátortöltő – 7 fokozattal és integrált töltésvezérlő rendszerrel – 10A, 12V (THM)

25.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 7 készleten SKU: 1920

Leírás

Fedezze fel az új 10 Amperes 12V-os és 24V-os intelligens automata töltőt, amely tökéletes megoldást nyújt az ólom-savas akkumulátorok töltésére és javítására. Ez a 7-fokozatú töltő integrált töltésvezérlő rendszerrel rendelkezik, így könnyedén és hatékonyan gondoskodhat autójának, terepjárójának, hajójának vagy motorjának akkumulátoráról. Nincs több aggódás lemerült akkumulátorok miatt, hiszen ez az intelligens töltő képes az akkumulátorok szulfátosodását és savrétegződését észlelni, és impulzusjavító funkciójával helyreállítja az elveszett teljesítményt.

Ismerje meg a 10 Amperes 12V-os és 24V-os intelligens automata töltő további előnyeit:

  1. Kompatibilitás: Ez a töltő ideális minden 12V és 24V-os ólom-savas akkumulátorhoz, beleértve az AGM, GEL, SLA típusokat is. Használhatja autójában, teherautójában, terepjárójában, motorkerékpárjában, fűnyírójában, csónakjában és sok más járműben.
  2. Hosszabb élettartam: A töltő hőmérséklet kompenzációt alkalmaz meleg éghajlaton és alultöltést hideg éghajlaton, amely hozzájárul az akkumulátor élettartamának meghosszabbításához és a hatékony töltéshez bármilyen környezetben.
  3. Biztonságos töltés: A töltő többszörös védelemmel van ellátva, például túláram, túlfeszültség és rövidzárlat ellen. A hűtőrendszer segít megelőzni a túlmelegedést, így mindig biztonságos töltést kap.
  4. Kényelmes és felhasználóbarát: A nagy LCD kijelző segítségével könnyen nyomon követheti a töltés és az akkumulátor állapotát. Töltőfeszültség, áramerősség, hőmérséklet és töltési százalék mindig kéznél lesz.
  5. Különleges funkciók: A nyári és téli üzemmód lehetővé teszi az optimális töltést az időjárási körülményekhez igazítva.

Válassza a 10 Amperes 12V-os és 24V-os intelligens automata töltőt, és élvezze az akkumulátorai hosszabb élettartamát, valamint az egyszerű és biztonságos töltési folyamatot. Soha többé ne aggódjon lemerült akkumulátorok miatt, és élvezze az akkumulátorai megbízhatóságát bármely kaland vagy utazás során!

Price History