Vidám, napraforgó alakú hűsítő strandjáték gyerekeknek – forog és vizet spriccel (BBMJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Külső raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 1743

Leírás

Ez a vidám, vízspriccelő napraforgó egy lenyűgöző fürdőjáték kisgyerekeknek, amely lehűsíti őket a forró nyári napokon! Egyszerűen csak csatlakoztasd a vízforráshoz, és élvezd a mókát és frissítő hatást. Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyermek kreativitását és fantáziáját is.

A napraforgó könnyedén használható fürdőkádban, medencében és zuhanyzóban egyaránt. Csak helyezd a vízsugárt a napraforgó közepébe, és már kezdődhet is a szórakozás. A napraforgó csodálatosan spriccel, ami felhőtlen örömet nyújt a kicsiknek.

Főbb jellemzők:

  1. Kreativitás és fantázia fejlesztése: A vízspriccelő napraforgó olyan játék, amely ösztönzi a gyermek kreativitását és fantáziáját. A vízpermet számos mókás és kreatív játéklehetőséget kínál, amelyekkel a gyermek új és izgalmas történeteket élhet át.
  2. Lehűsítés a forró nyári napokon: A napraforgó játék frissítő vízspriccelést nyújt, amely lehűsíti a gyerekeket a forró nyári napokon. Ez a kellemes és szórakoztató élmény segít megőrizni a jókedvet és a komfortérzetet a nyári hőségben.
  3. Megfelelő korosztály: A vízspriccelő napraforgó 3 éves kor fölött ajánlott, így a kisgyerekek biztonságosan élvezhetik a játék örömeit. A színes és vidám megjelenés vonzóvá teszi a gyerekek számára.

A termék színe aktuális raktárkészlet szerint kerül szállításra.

Ne hagyd ki ezt a vidám és interaktív vízspriccelő napraforgót! Biztosítsd gyermekednek a kellemes szórakozást és frissítő élményt a forró nyári napokon. Legyen ez a játék a kerti medencében, a fürdőkádban vagy a kerti zuhanyzóban, a gyermeked garantáltan élvezni fogja a vízzel teli kalandokat és az örömteli pillanatokat.