Tengerész mintás válltáska kötélből készült pánttal és hozzáillő neszeszerrel – stílusos, praktikus és nagyméretű strandtáska – 22L (BB-21157)

5.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1698

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A nagyszerű táska az ideális kiegészítő a piknikhez vagy a strandra, hiszen praktikusságával és stílusával lenyűgöz. Egy minőségi és könnyű anyagból készült, ami nemcsak tartós, hanem vízálló és könnyen tisztítható is.

A 22 literes belső tér bőségesen elegendő helyet nyújt a törölköző, fürdőruha, kozmetikumok, könyvek, italok, harapnivalók és egyéb szükséges dolgok tárolására. A táskát bélés zárja le, így nem kell aggódnod a benne lévő tárgyak biztonsága miatt.

Az extra zseb, amelyet a vállpánttal együtt használhatsz, remekül alkalmas a kulcsok, telefon vagy akár egy mini pénztárca tárolására. Így mindig könnyen elérhetőek maradnak, anélkül, hogy az alapvető dolgokat kellene keresgélned.

A táska tengerész stílusban kapható sötétkék alapon fehér csíkokkal, míg az alja természetes juta anyagból készült. Ez a kombináció tökéletesen illik a strandhoz, de ugyanúgy használhatod városi vagy sporttáskaként is.

A termék jellemzői:

  • Anyag: poliészter-pamut szövet + juta
  • Méretek: 34 x 48 x 14 cm
  • Űrtartalom: 22 liter
  • Súly: 285 g
  • Súly a csomagban: 302 g

A csomag tartalma:

  • Táska
  • Neszeszer

Az elegáns és praktikus táska nem csak a strandolás vagy piknikezés ideális társa, de a tengerész stílusával és tartós anyagával garantáltan hosszú távú társad lesz. Bízz benne, hogy mindig minden fontos dolog kéznél lesz, miközben stílusosan és gondtalanul élvezheted a szabadidődet.

Videó a termékről:

Price History