Szónikus arctisztító és arcmasszírozó szilikon kefe – rózsaszín (BB-15442)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 7 készleten SKU: 564643

Leírás

A modern szónikus arckefe a tökéletes bőrápoló megoldás, amely alaposan megtisztítja a bőrt, miközben javítja annak állapotát. A szónikus kefe nagyon jól megtisztítja az arcot a szennyeződésektől, a portól és az elhalt bőrtől, valamint segít eltávolítani a sminkmaradványokat és az eltömődött pórusokat is kitisztítja. Használható normál és tökéletlen bőrre is, megkönnyebbülést hozva a bőrön.

A modern sonic technológia használatának köszönhetően a masszírozó használata a bőr tisztítására nemcsak a sminkmaradványokat, hanem mindenféle szennyeződést  is hatékonyan távolít el, miközben mélyen kitisztítja a pórusokat. Ennek köszönhetően a bőr tónusa kiegyenlítődik, valamint az elszíneződések és egyéb tökéletlenségek eltűnnek.

A bőrtisztító masszírozó élelmiszer-minőségű szilikongélből és ABS-ből készül. Ez azt jelenti, hogy 100%-ban biztonságos és vízálló. A kefe nyugtató masszázsmóddal is rendelkezik, amely segít megtisztítani az orr- és szemkörnyéket, valamint a homlokot és az állat.

A szonikus arckefe megkérdőjelezhetetlen előnye, hogy 4 rezgésszint közül is választhat, így mindenki a saját igényeihez tudja majd beállítani a megfelelő teljesítményszintet.

A bőrtisztító masszírozó lehetővé teszi a bőr alapos és mély tisztítását, amely előkészíti az arcbőrt a további bőrápoló kezelésekre. Gyengéd peelingként működik, segít megszabadulni az elhalt és hámló bőrtől. Ezenkívül a bőr tisztítására szolgáló szónikus kefével végzett masszázs javítja annak vérellátását.

A termék jellemzői:

  • 4 rezgésszint
  • vízállósági szint: IPX7
  • anyaga: élelmiszer minőségű szilikon gél + ABS
  • arctisztító mód
  • nyugtató masszázs mód
  • méretek: 13,5 x 5,5 x 2,5 cm
  • súlya: 0,079 kg
Price History