Skip ball bokalabda LED világítással – ügyességi, ugráló játék (BBJ)

3.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 6 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 6 készleten SKU: 324323266-1

Leírás

Szeretnéd, hogy gyermeked ne csak a számítógép előtt üljön, hanem mozogjon is?
Mutasd meg neki ezt a világító bokalabdát!

Hogyan működik a játék?
Először fel kell csatolni a bokára, majd körkörösen mozgatni kell és átugrani az elsuhanó szál felett. A játék automatikusan élénk és figyelemfelkeltő fényekkel villan fel, ha nem akad meg benne a gyermek lába.

Ugrálj, forogj, emeld fel a lábad vagy szökkenj, tegyél meg bármit, hogy kikerüld a labdát! Minél ügyesebben ugrasz, annál jobban villognak a fények.  A szórakoztató Skip Ball azáltal, hogy a látást és a mozgást összehangolja, sikeresen erősíti és fejleszti a gyerekek mozgás koordinációját, ezáltal fürgébbé válnak és gyorsabban reagálnak a külső ingerekre! Kiváló sportjáték a szabadban vagy akár a szobában. Növelje fizikai aktivitását vagy merítse le gyermeke energiáját, az ugráló játék minden korosztály számára kiváló! Ösztönözze a fizikai aktivitást, és szervezzen családi versenyt arról, hogy ki tudja a legtöbbet kihagyni a forgó kereket.

Minden sikeres ugrással a kerék belsejében lévő LED-ek is kigyulladnak, és vonzó szivárvány színekben világítanak. A lámpáknak nincs szükségük elemre vagy újratöltésre, minél sikeresebben hagyja ki a kereket, annál jobban világít! A gyűrű, amelyet a lábára helyez, párnázott, és nem fogja felsérteni egy sikertelen ugrás esetén, így a játék gyermekek számára is megfelelő és biztonságos.

A termék tulajdonságai:

  • Anyaga: PP
  • Mérete:9,5 x 65 x 16 cm
  • Szín: beszállítástól függően változik

A csomag tartalma:

  • 1 db világító bokalabda

Videó egy hasonló termékről:

Price History