Multifunkciós mezoterápiás derma roller 540 tűvel – bőrregeneráló tűs henger (BB-23280) (BB-1067)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten SKU: 4674554

Leírás

 • MULTIFUNKCIÓS – ez az egyedülálló tűs mezoterápiás készülék ideális különféle testkezelések elvégzésére – arc, has, fenék, comb, fej, stb. Segít megszabadulni a ráncoktól, hegektől, striáktól és barázdáktól.
 • GYORS HATÁSOK – már az első kezelés után észre fogod venni, hogy bőröd feszesebb és erősebb lesz. Hosszabb, intenzív kezelés után fiatalos, gyönyörű bőrt kap. Ne feledje, hogy az elvégzendő kezelések száma a bőr állapotától függ.
 • HATÉKONY – a dermaroller rendszeres használatával számíthat az arcvonások javulására, a ráncok kisimítására és a narancsbőr megszabadulására. Kiváló alternatívája a szépségszalonokban végzett drága kezeléseknek.
 • Hogyan működik?A szúrás során a bőr regenerálódását serkenti, ami végső soron javítja állapotát és fokozza a kollagéntermelést.
 • LEÍRÁS
  • tűk száma: 540
  • tűméret: 0,5 mm
  • teljes méret (magasság / szélesség): 13 x 2,5 cm
  • súlya: 80g
  • Figyelmeztetések:A készülék használata után kb. 1 hétig kerülje a bőr túlzott napozását (magas SPF, pl. 50+ krém használata javasolt). A készülék használata előtt és után a Derma Rollert fertőtleníteni kell, és steril helyen kell tárolni.1. Sterilizálja a készülék tűit.2. Vigyen fel bőrtápláló krémet, és 4-5 alkalommal tekerje fel a bőrt.3. Tekerje a bőrt a készülékkel több mint 3 irányba, pl. fel-le + jobbra-balra + átlósan és vissza.

Ez az egyedülálló mezoterápiás készülék ideális különféle arc – és testkezelések elvégzésére – arc, has, fenék, comb, fej, stb. Segít megszabadulni a ráncoktól, hegektől, striáktól és barázdáktól.
A tekercsen 540 rozsdamentes acél tű található, segítségükkel mikroszkopikus szúrásokat hozhatunk létre. A mikrokárosodások beindítják és felgyorsítják a kollagén- és elasztintermelés folyamatát, késleltetik a bőr öregedését és fokozzák a tápanyagok bejutását a bőrbe.
A dermaroller rendszeres használata esetén a ráncok és a narancsbőr csökkenésével számolhat. Kiváló alternatívája a szépségszalonokban végzett drága kezeléseknek.
Már az első kezelés után észre fogod venni, hogy bőröd feszesebb és erősebb lesz. Hosszabb, intenzív terápia alkalmazása után fiatalos, gyönyörű bőrt kaphatsz. Ne feledd, hogy az elvégzendő kezelések száma a bőr állapotától függ.

 

Videók a termékről:

Price History