Interaktív katapult csata dinoszauruszos ügyességi családi játék (BBMJ)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 89753

Leírás

Fedezd fel a régmúlt izgalmas világát az Interaktív Dinoszaurusz Katapult Csata játékkal! Ez a dinamikus és szórakoztató játék kiválóan alkalmas a család és barátok közötti szórakozásra, mely egyszerre kihívást és izgalmat kínál minden játékos számára.

Szórakoztató és Interaktív: Mindkét játékosnak 8 dinoszauruszát kell megvédenie, miközben próbálják kiütni az ellenfél dinoszauruszait. A játék kihívást és izgalmat kínál mindkét félnek, miközben próbálják a golyókat pontosan célba lőni.

Interaktív Küzdelmek: Indítsd el a csatát a dinoszauruszok között a katapultok segítségével! Célozz és lökj el a katapultot, hogy megsebesítsd ellenfeleidet. De vigyázz, mert az ellenfeleid is támadhatnak, és célba vehetik a dinoszauruszodat!

Ügyességi Kihívások: A játék során számos ügyességi kihívás vár rád, melyek során meg kell mutatnod, hogy milyen ügyes vagy a katapult kezelésében. Minél pontosabban és erősebben lősz, annál nagyobb esélyed van a győzelemre!

Családi Szórakozás: Az Interaktív Dinoszaurusz Katapult Csata ideális játék családok számára, hiszen minden korosztály megtalálja benne a szórakozást és kihívást. Alkalmazkodj a játékszabályokhoz és a játékosok számához, hogy mindenki számára élvezhető legyen a játék élménye.

Kreatív Játékélmény: Nem csak a küzdelemre koncentrál a játék, hanem a kreativitásra is ösztönöz. Képzeld el és tervezd meg a saját dinoszauruszodat, vagy éppen a saját katapultodat! A játék lehetőséget ad arra is, hogy saját ötleteidet és stratégiáidat alkalmazd a győzelem érdekében.

Két Játékos Részére: A játék ideális két játékos számára, így lehetőség van a barátokkal vagy a családtagokkal való versengésre és szórakozásra.

Az Interaktív Dinoszaurusz Katapult Csata egy kivételes játékélményt kínál, mely tele van izgalmas pillanatokkal és kihívásokkal. Hagyd, hogy a dinoszauruszok világa elragadjon, és élvezd a család és barátok közötti szórakozást ezzel a lenyűgöző játékkal!

Price History