Gyémánt lyukfűrész – 10 részes precíz körkivágó készlet 6-68 mm-ig (BB-21641)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1750

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A gyémánt lyukfúrók készlete – 10 darabos kivitel

Ha prémium minőségű és pontos lyukakat szeretne fúrni gres, üveg, csempe és egyéb anyagokban, akkor a gyémánt lyukfúrók készlete az Ön számára tökéletes választás. A következőkben bemutatjuk, miért érdemes beszerezni ezt a fantasztikus szettet.

 1. 10 MÉRET EGYBEN – A készlet 10 darab különböző méretű lyukfúrót tartalmaz: 6, 8, 10, 16, 20, 28, 35, 45, 50 és 68 mm. A kisebb méretek (6 mm, 8 mm, 10 mm) alkalmasak fali dugókhoz való lyukak fúrására, míg a nagyobb méretek (16 mm, 20 mm, 28 mm) ideálisak CWO és C.H. csövek, valamint radiátorok fúrásához. A 35 mm, 45 mm, 50 mm-es méretek tökéletesek víz- és szennyvízcsatlakozásokhoz, míg a 68 mm-es méret tökéletes a villanyszerelői dobozokhoz.
 2. PRECÍZ LYUKAK – A gyémánt lyukfúrók élezettségüknek és tartósságuknak köszönhetően lehetővé teszik a pontos lyukak fúrását. Kifejezetten arra tervezték, hogy precíz és sima lyukakat hozzanak létre kerámia vagy kő csempékben víz- vagy szennyvízrendszeri vagy elektromos telepítésekhez.
 3. SZERSZÁM HŰTÉSE – A gyémánt lyukfúrókat különböző típusú hűtőfolyadékkal, például vízzel is használhatja, ami segít fenntartani a megfelelő szerszám hőmérsékletét a fúrás során, és meghosszabbítja azok élettartamát. A hűtés különösen fontos lehet olyan műveletek során, amikor hosszabb ideig folyamatosan kell fúrni.
 4. MAGAS TELJESÍTMÉNY – A gyémánt lyukfúrók kiváló fúrási teljesítményt nyújtanak. Hatékonyságuk a kemény anyagok fúrásában idő- és energia-megtakarítást eredményez a kivitelezés és felújítási munkák során.

Műszaki adatok:

 • Lyukfúró méretek: 6, 8, 10, 16, 20, 28, 35, 45, 50 és 68 mm
 • Markolat: gyors kioldású
 • Munkavégzés: száraz és nedves
 • Cél: gres, üveg, csempe, terrakotta, stb.
 • Csomagolás mérete: 12,7 x 7,5 x 9,3 cm
 • Készlet súlya: 420 g
 • Súly a csomagban: 458 g

Fedezze fel a gyémánt lyukfúrók készletének előnyeit, és tegyen szert tökéletesen fúrt lyukakra. Ne engedje, hogy az amatőr munka eredménye csalódást okozzon! Szerezze be most a gyémánt lyukfúrók készletét, és tegye tökéletessé a fúrás élményét!

Price History