Szilikon rendszerező szerszámokhoz, eszközökhöz és alkatrészekhez -multifunkciós barkács alátét (BB-22727)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2205

Leírás

Innovatív szilikon szerviz szőnyeg – az összeszerelés mesterséges segítőtársa

Bemutatjuk a szilikon szerviz szőnyeget, amely nemcsak egy egyszerű munkaszerszám, hanem az összeszerelés és javítás mesterműhelyének szükséges segítsége. Felejtsd el a szórást és a veszélyes munkakörnyezetet – itt a tökéletes munkatárs, aki megkönnyíti a mindennapi munkádat.

A multifunkcionális szilikon szerviz szőnyeg minden barkácsolónak és ezermesternek elengedhetetlen kelléke. Könnyebbé teszi az elektronikai javításokat és forrasztásokat. Ellenáll a magas hőmérsékletnek (akár 500 Celsius fokig) és a deformációnak. 4 mágneses ponttal rendelkezik: a csavarhúzók mágnesesítéséhez, alkatrészekhez és csavarokhoz, valamint számos rekeszhez és centiméteres és hüvelykes lineáris skálához. Rendeld meg most, és tapasztald meg a hatékonyság és rendezettség új szintjét a munkaterületeden!

Fő előnyök és jellemzők:

1. Mágnesek a hibák elkerüléséhez: A szerviz szőnyeg 4 mágneses zsebbel rendelkezik, amelyek a legkisebb csavarokat is megtartják, még akkor is, ha a mosógép mozog. Ne hagyja, hogy a csavarok elszabaduljanak az asztalról! Dolgozz kényelmesen és gyorsan mindennel, ami a kezed ügyében van.

2. Tűzálló és kémiailag rezisztens szilikon: A szilikon szerviz szőnyeg ellenáll a magas hőmérsékletnek, így biztonságosan dolgozhatsz forró elemeken, például forrasztáskor vagy forró levegő használatakor. A szilikon ellenáll sokféle vegyszernek is, így különböző környezetekben is használható anélkül, hogy aggódnál a károsodás miatt.

3. Jelezések és mérési vonalak a pontos mérésekhez: A szőnyeg jelzéseket és mérési vonalakat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a precíz méréseket és az elemek elhelyezését.

4. Profilizált helyek a rendezettségért: A szőnyeg profilizált helyekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az objektumok a helyükön maradnak. A csavarhúzóknak kijelölt további helyek lehetővé teszik a szerszámok elkülönítését a javítandó elemektől, így mindig rendet tarthatsz.

5. Specifikációk:

  • szín: Szürke
  • anyag: Szilikon, mágnes
  • mágneses zsebek száma: 4
  • méretek: 30 x 45 cm
  • súly: 474 g
  • súly csomagolással: 513 g
Price History