Észbontó társasjáték – intelligencia és személyiségfejlesztő játék (BBMJ)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 002698

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Az Észbontó társasjáték egy izgalmas és kihívásokkal teli élményt nyújt minden korosztály számára, miközben fejleszti az intelligenciát és segít a személyiség különböző aspektusainak fejlődésében. Ez a játék nem csupán szórakoztató időtöltés, hanem egy valódi tanulási és növekedési lehetőség is.

Főbb jellemzők:

 1. Fejlesztő játékélmény:
  • Intelligencia fejlesztés: Különböző logikai és gondolkodási feladatokon keresztül serkenti a játékosok kognitív képességeit.
  • Kreatív kihívások: Olyan feladatokkal és kérdésekkel van tele, amelyek serkentik a kreatív gondolkodást és a problémamegoldó képességet.
 2. Személyiségfejlesztés:
  • Kommunikációs készségek: Segíti a játékosokat a kommunikációs készségeik fejlesztésében és az együttműködési képességek erősítésében.
  • Önismeret: Hozzájárul az önismeret és az érzelmi intelligencia fejlődéséhez, mivel olyan feladatokat tartalmaz, amelyek segítenek jobban megismerni önmagukat és másokat.
 3. Szórakoztató játékélmény:
  • Kihívások és feladatok: Változatos és izgalmas feladatokkal van tele, amelyek garantálják, hogy soha ne legyen unalmas a játék.
  • Családi és baráti összejövetelek: Ideális választás családi vacsorákhoz, baráti összejövetelekhez vagy bármilyen alkalmi eseményhez.
 4. Minőségikivitelezés:
  • Tartósság: Magas minőségű anyagokból készült, hogy hosszú távon is élvezhető legyen a játék.
  • Design: Modern és vonzó design, ami vonzza a játékosokat, és segít a játék hangulatának megteremtésében.
 5. Képzési Cél:
  • Oktatási segítség: Alkalmas oktatási célokra is, például iskolai környezetben vagy oktató tevékenységek során.

A játék lényege: 
A kezdő játékos jobb oldalán elhelyezkedő személy húz egy kártyát és hangosan, érthetően felolvassa a kérdést. Megfelelő válasz esetén jogosulttá válik a játékos a lépésre, tehát dob a kockával, s a dobott értéket a játékmezőn a számok növekedésével megegyező irányba lelépi.

Ha az adott játékmezőn utasítást talál, azt végrehajtja, illetve betartja.
Ezt követően húz egy lapot, amit felolvas az utána következő játékosnak. Az a játékos, aki nem tudja a kérdésre a választ, lehetősége nyílik a kártyán lévő másik kérdés megválaszolására. Helyes felelet megadása esetén a dobott érték felét lépheti le. Tört számnál felfelé kerekítünk, viszont ha ismételten rosszul válaszolt, NEM jogosult a dobásra, tehát marad a helyén, talán a következő körben nagyobb szerencséje lesz!

A játékot az nyeri meg, aki először a célba ér!
A játékot 2-6 személy játszhatja.

Felhasználási lehetőségek:

 • Iskolai Környezet: Ideális választás tanórán kívüli tevékenységekhez vagy oktatási célokra.
 • Családi Játékidő: Remek választás családi összejövetelekre, ahol egyszerre szórakoztat és fejleszt.
 • Baráti Társaságok: Kiváló szórakozás baráti társaságok számára, akik szeretnének együtt kihívásokkal teli játékot játszani.

Összefoglalás:

Az Észbontó Társasjáték – Intelligencia és Személyiségfejlesztő Játék (BBMJ) mindenki számára izgalmas és tanulságos játékélményt nyújt. Különböző feladatokon keresztül fejleszti a játékosok intelligenciáját és személyiségüket, miközben garantáltan jó hangulatot teremt. Legyen szó iskolai oktatásról, családi játékidőről vagy baráti összejövetelekről, ez a társasjáték mindig kiváló választás!

Price History