Aranyos rózsaszín delfines automata buborékfújó pisztoly (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 19985

Leírás

Az Aranyos Rózsaszín Delfines Automata Buborékfújó Pisztoly egy lenyűgöző játék, amely órákon át tartó vidámságot és szórakozást kínál minden korosztálynak. Ez a pisztoly egy különleges delfin dizájnnal rendelkezik, amely aranyos és vonzó megjelenést kölcsönöz a játéknak. A rózsaszín színárnyalat tovább fokozza a varázslatos hangulatot, míg az automata működés lehetővé teszi, hogy könnyedén élvezze a buborékfújás örömét.

Jellemzők:

 1. Aranyos Delfin Dizájn: A pisztoly egy aranyos és bájos delfin dizájnnal rendelkezik, ami lenyűgözi a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.
 2. Rózsaszín Színárnyalat: A pisztoly rózsaszín színe még különlegesebbé teszi a játékot, és varázslatos hangulatot teremt.
 3. Automata Működés: Egyszerűen csak töltsön buborékfújó folyadékot a pisztolyba, és kapcsolja be a gombot a buborékok automatikus fújásához.
 4. Könnyen Használható: A pisztoly egyszerűen kezelhető, így a gyerekek és a felnőttek is könnyedén élvezhetik a játékot.
 5. Szórakoztató és Interaktív: A buborékfújó pisztoly remek móka otthoni vagy kültéri játékokhoz, születésnapi partikhoz és más rendezvényekhez.

Használati Útmutató:

 1. Töltsön buborékfújó folyadékot a pisztolyba.
 2. Kapcsolja be a pisztolyt, és figyelje meg, ahogy a delfin buborékokat fúj a levegőbe.
 3. Csodálja meg a gyönyörű buborékokat, és élvezze a játék varázslatos pillanatait!

Termékinformáció:

 • Méret: 18 x 16 x 8 cm
 • 4 db AA elemmel működik (nem tartozék)
 • buborékfújó folyadék: 90 ml

Figyelmeztetés: A buborékfújó folyadék ne kerüljön a szembe vagy a szájba. Ügyeljen arra, hogy a játékot felügyelet mellett használják, különösen kisgyermekek esetében.

Az Aranyos Rózsaszín Delfines Automata Buborékfújó Pisztoly garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, miközben együtt élvezik a szórakozást és a játékot. Legyen szó egy egyszerű napközbeni szórakozásról vagy egy születésnapi buliról, ez a pisztoly minden alkalommal örömteli pillanatokat teremt.

Price History