208 részes kreatív festő színező rajzkészlet – praktikus rózsaszín tokban (BB-17239)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 58371

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezd fel a kreatív művész készletet – 208 részes változat!

A kreatív művész készlet olyan eszközök széles tárházát kínálja, amelyek minden korosztály és képzettségi szint számára ideálisak. Legyen szó kezdőkről, akik most ismerkednek a művészet világával, haladókról, akik már rendelkeznek tapasztalattal, vagy akár a profi művészekről, ez a készlet mindenkit elkápráztat.

Miért érdemes a 208 részes kreatív művész készletet választani?

  1. Széles körű kreativitás: Ez a készlet olyan sokoldalú, hogy csak a képzeleted szabhat határt. viaszkrétákkal, zsírkrétákkal, filctollakkal és vízfestékkel bőven van lehetőséged kibontakoztatni kreativitásod. légy festő, rajzoló, tervező vagy bármi, amit csak el tudsz képzelni.
  2. Minden korosztálynak: a kreatív művész készletet bátran ajánljuk mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek. a színes viaszkrétákkal és filctollakkal a gyermekek számára is egyszerű és élvezetes módja az alkotásnak, míg a vízfestékek és zsírkréták a tapasztaltabb művészek igényeit is kielégítik.
  3. Tökéletes ajándék: Ha ajándékot keresel egy szerettednek, vagy valakit szeretnél inspirálni a művészet iránti szenvedélyre, a kreatív művész készlet a legjobb választás. kreatív, hasznos, és biztosan mosolyt csal az ajándékátadás pillanatában.

Készlet tartalma:

  • viaszkréták: az élénk színekkel ellátott viaszkrétákkal könnyen kifejezheted ötleteidet a papíron vagy más felületeken.
  • zsírkréták: a zsírkréták vastag vonalakat hoznak létre, és ideálisak a textúrák kialakításához és a színek keveréséhez.
  • filctollak: a készletben található filctollak alkalmasak finom vonalak és részletek rajzolásához.
  • vízfesték: a vízfestékek által lehetővé válik a színek könnyed keverése és a festmények színárnyalatainak létrehozása.
  • vonalzó: a vonalzóval pontos vonalakat húzhatsz és geometriai formákat alkothatsz.
  • gémkapocs: a gémkapocs segít rendszerezni a műveidet és dokumentációidat.
  • radír: a radír segítségével korrigálhatsz hibákat vagy változtathatsz a műveden.

A kreatív művész készlet mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet a kreativitás kibontakoztatásához. Most lehetőséged van felfedezni a művészet varázslatát és létrehozni saját alkotásaidat. Szerezd be most, és indulj el a kreatív kalandban!

Price History