16 részes lyukfűrész készlet műanyag bőröndben – fához, fémhez, műanyaghoz – 19-127mm (BBL)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 730163

Leírás

A 16 részes lyukfűrész készlet minden olyan barkácsoló számára ideális választás, aki széles körben használ lyukfűrészeket különféle anyagokhoz. Ez a sokoldalú készlet magában foglalja a leggyakrabban használt méreteket és típusokat, és egy strapabíró műanyag bőröndben kínálja ezeket a fúrókat és tartozékokat. A készlet teljesítménye és sokoldalúsága lehetővé teszi a fából, fémből és műanyagból készült projektek könnyű és hatékony megvalósítását.

Jellemzők:

  1. 16 Rész Készlet: A készletben 16 különböző méretű lyukfűrész található, amelyek tartozékokkal együtt biztosítják a sokoldalúságot és a különböző méretű lyukak készítését.
  2. Fához, Fémhez, Műanyaghoz Alkalmas: A lyukfűrészek kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy egyaránt használhatók fához, fémhez és műanyaghoz, így ideálisak különböző projektjeihez.
  3. 19-127mm-es Tartomány: A készlet tartománya 19-127mm között változik, így széles körű alkalmazást tesz lehetővé a különböző lyukméretek elkészítéséhez.
  4. Strapabíró Műanyag Bőrönd: A lyukfűrész készlet egy strapabíró műanyag bőröndben található, amely biztosítja a tartozékok biztonságos tárolását és szállítását.
  5. Univerzális Illesztés: A lyukfűrészek univerzális illesztéssel rendelkeznek, így könnyen illeszthetők és használhatók a legtöbb fúrófejen.

Használati útmutató:

  1. Válassza ki a megfelelő méretű lyukfűrészt a projekt igényei szerint.
  2. Rögzítse a lyukfűrészt a fúrógépbe vagy fúrógép adapterbe.
  3. Állítsa be a fúró sebességét és kezdje el a lyuk készítését a kívánt anyagban.
  4. Szükség esetén használjon hűtőfolyadékot vagy kenőanyagot a fúrás megkönnyítéséhez és a lyukfűrész élettartamának növeléséhez.

Termékinformáció:

  • Lyukfűrész: 19, 22, 25, 29, 38, 44, 51, 64, 76, 89, 102, 127 mm – fűrész magassága 27 mm

 

Figyelmeztetés: Győződjön meg róla, hogy megfelelő védőfelszerelést visel, és mindig tartsa tiszteletben a fúrógép és a lyukfűrész biztonsági előírásait.

A 16 Részes Lyukfűrész Készlet Műanyag Bőröndben egy tökéletes választás minden barkácsolónak és szakembernek, aki sokoldalú és hatékony eszközöket keres a lyukak készítéséhez különböző anyagokban. Ez a készlet minden szükséges lyukfűrészt tartalmazza, és egy praktikus műanyag bőröndben kínálja őket, így könnyedén tárolhatók és szállíthatók a munkaterületre. Legyen szó fafaragásról, fémvágásról vagy műanyagfeldolgozásról, ez a készlet mindig készen áll a munkára.

Price History