100W vízálló LED reflektor – 50.000 óra üzemidővel, tölthető akkumulátorral és 2400 lumen fényerővel (BBV)

11.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1353

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A LED reflektorok fontos eszközök, ha éjszaka szeretnénk dolgozni, sportolni vagy utazni. Ha olyan minőségi terméket keresel, amely megfelelően világít és sokáig működik, akkor ajánljuk a beépített 3db cserélhető Li-ion akkummulátorral rendelkező, 30+6 Led-es reflektort. A működtetése egyszerű, használhatunk 1, 2 vagy 3 x 18650 akkumulátort is, így nem kell aggódnunk, hogy a reflektorunk egyszer csak kialszik.

Ez a reflektor 30 fehér és 3 kék+3 piros színes LED-del rendelkezik, így bármilyen helyzetben segítségünkre lehet. A 100W-os teljesítménye és 2400 lumen fényereje segít, hogy minden apró részletet lássunk éjszaka is, és így biztonságosabbá tegyük az utazást vagy a sportolást. A reflektor funkciói között megtaláljuk a 100% fény fehér, 50% fény fehér, valamint a vaku piros és kék módot is. A víz- és ütésálló burkolatnak köszönhetően bármilyen időjárási körülmények között biztonságosan használhatjuk.

A LED reflektorokat általában sokáig használják, így nagyon fontos, hogy megbízható és tartós legyen. Ez a reflektor 50.000 üzemórával rendelkezik, így hosszú időn át számíthatsz rá. A reflektor vetítési szöge vízszintes tengelyen 120 °, függőleges tengelyen pedig 60 °, így a fény mindig oda irányul, ahol szükség van rá.

A reflektor fehér/színes módja lehetővé teszi, hogy a kívánt hangulatnak megfelelően állítsuk be a fényt. Az IP 65 minősítésű reflektor vízálló és ütésálló, így bármilyen időjárási körülmények között biztonságosan használható. A reflektor hálózati töltővel érkezik, így könnyedén tölthetjük újra.

A termék jellemzői:

  • Beépített, 3db cserélhető Li-ion akkummulátor
  • 30+6 LED: 30 fehér és 3 piros + 3 kék színes LED
  • Fényerő: 2400 Lumen, amely akár a legnehezebb feladatokat is megvilágítja.
  • IP65 vízálló és ütésálló burkolat, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát.
  • Vetítési szög: vízszintes tengely: 120 °, függőleges tengely: 60 °, amely lehetővé teszi a széles körű megvilágítást.
  • LED: 50.000 üzemóra, amely garantálja, hogy hosszú időn keresztül használhatja az eszközt.
  • Több funkció: 100% fehér fény, 50% fehér fény, vaku piros és kék színnel, így kiválóan alkalmazható mentőakciók során.
  • Teljesítménye: 100W, 4000-4500K, ami biztosítja a kiváló minőségű, természetes fényt.
  • Hálózati töltővel szállítva.

Videó egy hasonló termékről:

Price History