-17%

10 darabos interaktív és tartós kutyajáték készlet – szórakozás és fejlődés kedvencednek (BB-24388)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Akció vége:
5nap10óra45Perc45mp
Készlet: 2 készleten SKU: 24388

Leírás

Tartós és Interaktív Kutyajáték Készlet – 10 Darabos Szórakozás és Fejlesztés Kedvencének

Változatos Kutyajátékok – Teljes 10 Darabos Készlet:
Ez a 10 darabból álló kutyajáték készlet ideális választás, ha különféle tevékenységekkel szeretnéd szórakoztatni kedvencedet. A készlet többféle rántókötéllel érkezik – két hurokkal, labdával és csomóval végződve –, melyek strapabíró fekete-fehér kötélből készültek. Ezek az anyagok nemcsak felkeltik a kutya figyelmét, de tartósak és ellenállnak a harapásoknak is. A készletben található 17 cm-es átmérőjű fonott fogazó, labda és gyűrű további változatosságot biztosít a játék során, így kedvenced sosem unatkozik.

Interaktív Játékok Kedvenced Fejlesztésére:
A készlet nemcsak hagyományos játékokat tartalmaz, hanem interaktív darabokat is. Ilyen például a hal alakú gumifogó vagy a gyűrűs fogó szegecsekkel, valamint egy golyó, amely hangokat ad ki gurítás közben. A golyóba akár jutalomfalatokat is rejthetsz, így kutyád hosszú időre lefoglalja magát azzal, hogy megpróbálja kitalálni, hogyan juthat hozzá a finomságokhoz. Ezek a játékok nemcsak fizikailag aktívvá teszik kutyádat, hanem mentálisan is serkentik, segítve az intelligencia és a problémamegoldó képességek fejlesztését.

Tartós Anyagok és Minőségi Kivitelezés:
A kutyajáték készlet kiváló minőségű anyagokból – például erős nylon kötélből és puha, biztonságos gumiból – készült, amelyek ellenállnak a hosszú távú és intenzív használatnak. A részletekre való odafigyelés biztosítja, hogy a játékok formái és textúrái a kutyák természetes igényeihez igazodjanak. A strapabíró kialakítás lehetővé teszi, hogy kedvenced biztonságosan játszhasson velük anélkül, hogy azok könnyen károsodnának.

Húzókötelek és Fogászati Előnyök:
A készletben található húzókötelek nemcsak szórakozást nyújtanak, hanem segítenek erősíteni a kutya állkapcsát és kielégíteni természetes húzási és fogási ösztöneit. A közös húzó játék a gazdi és kutya közötti köteléket is erősíti, fokozva a kapcsolatukat. A pamutkötél emellett természetes módon tisztítja a kutya fogait a játék során, így hozzájárul a fogak és az íny egészségének megőrzéséhez.

Kutyajáték Készlet Műszaki Adatok:

  • Szín: fekete, fehér, sötét sárga
  • Anyag: nylon, poliészter
  • Tanulás és fejlődés: Igen
  • Szórakozás: Igen
  • Labda átmérője: 7 cm
  • Rántó kötél hossza: 42 cm
  • Kötél vastagsága: 1 cm
  • Súly: 0,74 kg
  • Súly csomagban: 0,76 kg

Ez a teljes kutyajáték készlet tökéletes választás minden kutyatulajdonos számára, aki minőségi szórakozást és fejlesztést keres kedvencének. Szerezd be most, és biztosíts hosszú órákon át tartó szórakozást és tanulást kutyádnak!

Price History