Hópehely formájú napelemes LED fényfüzér – 30 színes LED, 6 méteres karácsonyi dekoráció (BBV)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 2369853

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Varázsolja el otthonát ezzel a gyönyörű hópehely formájú napelemes LED fényfüzérrel, amely tökéletes kiegészítője lehet a karácsonyi díszítésnek! Ez a fényfüzér nem csupán a karácsonyi ünnepek hangulatát hozza el, hanem különleges megjelenésével és energiatakarékos működésével a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet.

Ünnepi dekoráció bármikor

A 30 színes LED-del rendelkező fényfüzér lenyűgöző látványt nyújt, amely mindenki figyelmét magára vonja. Az élénk színek és a hópehely formája különleges hangulatot teremt, amely a karácsonyi estéket még varázslatosabbá teszi. A fényfüzér hossza kb. 6 méter, így elegendő teret biztosít a kreatív díszítéshez. Használhatja beltéren, például az ünnepi vacsorák díszítésére, vagy kültéren, például a kertben, teraszon vagy a bejáratnál.

Napelemes energiamenedzsment

Ez a napelemes fényfüzér innovatív megoldást kínál a környezettudatos felhasználóknak. A napelem a napfény energiáját hasznosítva tölti fel a beépített akkumulátort, így nemcsak pénzt takarít meg a villanyszámlán, hanem a természetet is óvja. A napelem egy állítható, dönthető tartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy optimálisan elhelyezze a napfény hatékony befogadásához. Ezzel a megoldással bármikor élvezheti a gyönyörű fényeket anélkül, hogy aggódnia kellene az áramellátás miatt.

Könnyű telepítés és használat

A fényfüzér telepítése egyszerű és szerszámokat nem igényel. Az eszköz azonnal használatra kész, miután kiválasztotta a kívánt helyet, ahol szeretné kihelyezni. A fényfüzér körülbelül 1 méter hosszú tápvezetékkel rendelkezik, így könnyen elérheti a napelem elhelyezésére legmegfelelőbb helyet. A szerelés nélküli telepítési lehetőség ideálissá teszi ezt a dekorációt bármilyen eseményhez – legyen az karácsony, születésnap vagy családi összejövetel.

Változatos üzemmódok

A különféle üzemmódok lehetővé teszik, hogy a kívánt hangulatnak megfelelően válasszon a világítási opciók közül. Legyen szó folyamatos világításról vagy különböző fényjátékokról, ez a fényfüzér garantáltan felcsigázza a vendégek érdeklődését. Képzelje el, ahogy a színes fények táncolnak a hópehely formájú LED-ekben, miközben a család és a barátok körülötte gyűlnek össze!

Főbb jellemzők:

  • LED-ek száma: 30 db színes LED
  • Hosszúság: kb. 6 méter (tápvezetékkel együtt)
  • Tápvezeték hossza: kb. 1 méter
  • Világítás: élénk, színes LED
  • Üzemmódok: választható üzemmódok a hangulathoz igazodva
  • Telepítés: szerszámok nélkül telepíthető, egyszerű mozgathatóság
  • Napelem: állítható, dönthető tartó leszúrótüskével

Összegzés

Ez a hópehely formájú napelemes LED fényfüzér nem csupán egy díszítőelem, hanem a fenntartható karácsonyi hangulat megteremtésének eszköze is. Készítse elő otthonát az ünnepekre, és élvezze a csodás színek varázslatos játékát, amely minden alkalommal lenyűgöző élményt nyújt! Válassza ezt a különleges dekorációt, és varázsolja el az ünnepi időszakot még szebbé!

Price History