Kiboríthatatlan pohár gyerekeknek – 360°-ban forgatható, csepegés- és kiömlésmentes varázs pohár (BBM)

1.790 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 16 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 16 készleten SKU: 1673

Leírás

Ha a te csimótád is hajlamos kiborítani az italát, és ezzel együtt téged akkor ezt a terméket neked találták ki!

Amikor a gyermeked már elérte azt a kort, amikor szeretne önállóan inni a pohárból, érdemes egy olyan megoldást választanod, amely biztonságos és könnyen kezelhető.
Ezért ajánljuk neked a kiboríthatatlan poharat, amely megkönnyíti a gyerekek számára az italozást, anélkül, hogy kellemetlen folyadékcseppeket okozna.

A kiboríthatatlan pohár jellemzői:

  • Cseppmentes design: A pohár speciális kialakítása révén csak akkor enged ki folyadékot, amikor a gyermek szája hozzáér a pohárhoz. Így elkerülhető a balesetek és a szennyezés, és a kisgyermeked könnyedén és tisztán ihat belőle.
  • Biztonságos anyagok: A Cseppmentes pohár PP és szilikon anyagból készült, amelyek teljesen biztonságosak a gyerekek számára. Nem tartalmaznak káros anyagokat, így nyugodt szívvel adhatod a kezükbe.
  • Könnyű kezelhetőség: A pohár ergonomikus kialakítása ideális a kis kézbe. A gyermeked könnyen meg tudja fogni és önállóan tud inni belőle, fejlesztve ezzel az önállóságát és finommotorikus képességeit.
  • Ideális méret: A Cseppmentes pohár 240 ml folyadékot képes befogadni, ami megfelelő mennyiség a gyerekeknek. Nem túl nagy, így könnyen kezelhető, és tökéletesen illeszkedik a kis kézbe.
  • Egyszerű tisztítás: A pohár könnyen szétszedhető és tisztítható. Akár kézzel, akár mosogatógépben mosható, így könnyedén tarthatod tisztán.

A termék színe aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre.

Videó a termékről:

Price History