Kék orvosi készlet műanyag bőröndben – doktoros játék (BBJ)

5.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 4 készleten SKU: 1938

Leírás

Fedezd fel az egészségügyi világot – orvosi játékkészlet a kicsiknek!

Ahogyan a gyerekek a világot tapasztalatok és utánzás által ismerik meg, úgy szeretnénk neked bemutatni az Orvosi Játékkészletet, amely nem csak szórakoztat, de tanít is! Ezzel a remek játékkal a gyermekeid bepillantást nyerhetnek az egészségügy izgalmas világába, miközben számos értékes ismeretet sajátíthatnak el az emberi testről.

Játék és tanulás együtt: Az orvosi készlet kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a kicsik játék közben ismerkedjenek meg az orvosi szerepekkel. A szerepjáték során hol az orvos, hol a páciens bőrébe bújhatnak, fejlesztve ezzel a kreativitásukat és szerepkör-váltás képességüket.

Praktikus és hordozható kialakítás: A 10 darabból álló játékkészlet egy praktikus, hordozható bőröndben található, amelynek teteje átlátszó, így mindig könnyen ellenőrizhető a tartalma. A bőrönd könnyű és kompakt, így ideális társ a mindennapi játékokhoz. Vigyétek magatokkal az óvodába, vagy épp egy utazás során – a gyerekek mindig örömmel fogják vele játszani!

Játékkészlet tartalma:

  • 10 különböző elem, amelyek segítségével izgalmas orvosi szituációkat lehet szimulálni
  • Könnyen hordozható bőrönd, amely praktikus tárolást biztosít

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, hogy a gyerekek játék közben ismerjék meg az egészségügy világát! Rendeld meg most az Orvosi Játékkészletet, és segíts a kicsiknek felfedezni és tanulni egyben! Legyen szó szórakozásról, tanulásról vagy éppen kreatív kikapcsolódásról, ez a játék mindig remek választás lesz a gyerekek számára!

Price History