Varázslatos unikornisos gyermek játszósátor: A csoda és a kaland birodalma otthonodban (BBMJ)

11.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 1788-5

Leírás

Hozd el otthonodba a csodát és a varázslatot a Varázslatos Unikornisos Gyermek Játszósátorral! Ez a mesés játszósátor nemcsak fantasztikus kalandokat ígér a gyermekeknek, hanem kényelmes tárolást is biztosít a gyors és egyszerű összecsukásával és a mellékelt tárolótáskával.

Főbb Jellemzők:

  1. Unikornisos Design: A játszósátor egyedi és bájos unikornisos mintával rendelkezik, ami garantáltan elvarázsolja a gyermekeket és inspirálja a kreatív játékot.
  2. Kényelmes Tárolótáska: A játszósátor mellé tartozik egy praktikus tárolótáska is, amely könnyű tárolást és szállítást tesz lehetővé. Egyszerűen összecsukható és könnyen mozgatható, így ideális választás bármilyen otthonba vagy utazáshoz.
  3. Kiváló Minőségű Anyagok: A játszósátor strapabíró és biztonságos anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot.
  4. Gyors Összeszerelés: Az egyszerű és gyors összeszerelésnek köszönhetően a játszósátor pillanatok alatt felállítható, így gyermeked azonnal belemerülhet a szórakozásba.
  5. Méret: A tágas belső tér lehetővé teszi, hogy több gyermek is kényelmesen elférjen benne, így ideális választás baráti összejövetelekhez és játéknapokhoz.
  6. Kreatív Játék: A játszósátor inspirálja a kreativitást és a képzeletet, miközben biztonságos környezetet biztosít a gyermeked számára a szórakozásra és a játékra.
  • Termék mérete: 80x80x102 cm

Hozd el a varázslatot és a szórakozást otthonodba a Varázslatos Unikornisos Gyermek Játszósátorral, és nézd, ahogy a gyermeked együtt élvezi az izgalmas kalandokat és a fantasztikus játékokat! Ez a játszósátor garantáltan felejthetetlen élményeket nyújt minden gyermeknek!

Price History