Party sörcsap – hűthető, gömb alakú ital adagoló – 3,5l (BB-22799)

14.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2214

Leírás

Újdonság a bulik világában: nagyméretű italcsap alkoholhoz – sör, bor, vodka, 3.5l

Képzeld el a bulit, ahol az italok önmagukban szolgálják fel magukat! Ez most valósággá válhat egy nagyméretű italszóróval, amely ideális választás bármilyen összejövetelhez. Legyen szó sörökről, borokról vagy vodkáról, ez a szóró mindenkit elkápráztat majd, és a vendégek számára lehetőséget teremt az italok önálló kiszolgálására.

Lenyűgöző dizájn – stílus és funkcionalitás:

Ez a italszóró nem csak funkciójával hódítja meg a vendégeket, hanem lenyűgöző, rendkívüli megjelenésével is. Az alap rész két kivágott félkörrel rendelkezik, ahol poharakat, poharakat stb. Lehet elhelyezni. Ez a részlet csak fokozza a szóró vonzerejét és kényelmét.

Nagy űrtartalom – soha többé nem fogsz kifogyni:

A szóró nagyon nagy űrtartalommal rendelkezik, így ritkán kell majd feltöltened. Akár 3.5 liter folyadékot is beleönthetsz egyszerre, amely hosszú ideig elegendő lesz a vendégek poharaiban való feltöltéséhez.

Jég tartály – a hűsítés tökéletes módja:

Ennek a kifinomult szórónak egy extra előnye a jég tartály lehetősége, amely mindig hűvösen tartja az italt. A tartály egyszerűen beszúrható egy egyszerű nyomással.

Specifikáció és előnyök:

  • Űrtartalom: 3.5 liter
  • Anyag: műanyag
  • Méretek: 44 x 24 cm
  • Súly: 0.600 kg
  • Csomag súlya: 1.144 kg

A készlet tartalma:

  • Italszóró
  • Jégtartály
  • Fedél

Az italszóró egy izgalmas választás bármilyen összejövetelhez. Ki mondta, hogy egy bulinál az italokat csak üvegekből lehet utántölteni? Az italszóró tökéletesen megfelel ennek a szerepnek. Nem csak lehetőséget teremt a vendégek önálló kiszolgálására, hanem remekül néz ki, és biztosan az est egyik fő látványosságává válik. Vásárold meg most, és tedd egyedivé a következő rendezvényedet!

Price History