Méretre vágható 6 db-os öntapadó biztonsági gyerekzár készlet – fehér (BB-21913)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 21913

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A 6 db-os öntapadós biztonsági gyerekzár készlet egy praktikus megoldás a szülőknek és gondviselőknek, hogy otthonukat biztonságossá tegyék a kisgyermekek számára. Ez a készlet tartalmaz hat darab biztonsági zárat, amelyek segítenek megelőzni a baleseteket és véletlen sérüléseket, miközben megőrzik a gyermek biztonságát és a szülők nyugalmát.

Az öntapadós gyerekzárak könnyen és egyszerűen telepíthetők a szekrények, fiókok, szekrényajtók, illetve egyéb tároló helyek felületére. Nem szükséges hozzájuk fúrás vagy más szerelési eszközök alkalmazása, így könnyen eltávolíthatók vagy áthelyezhetők, ha már nincs rájuk szükség.

Ezek a biztonsági zárak megakadályozzák, hogy a gyerekek hozzáférjenek a veszélyes vagy tiltott tárgyakhoz és anyagokhoz, mint például gyógyszerek, vegyszerek, éles eszközök stb. Ugyanakkor a szülők számára könnyen hozzáférhetők és működtethetők, így nem jelentenek akadályt a mindennapi használat során.

Ez a 6 db-os öntapadós biztonsági gyerekzár készlet ideális választás minden olyan család számára, ahol kisgyermekek vannak jelen, és ahol fontos a biztonság és a megelőzés. A készlet segítségével a szülők békében élhetnek, tudva, hogy otthonukban a gyerekek biztonságban vannak.

LEÍRÁS

    • szín: fehér
    • szalag: öntapadó
    • Mérete: 23,3 x 3,8 x 2 cm
    • öv hossza: 16 cm
    • súlya: 130g

Price History