Légzésvédő maszk kerékpározáshoz és sportoláshoz – optimális védelem és kényelem minden mozgásformához (BB-20945)

990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 20945

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezze fel a tökéletes légzésvédelmet ezzel a speciálisan sportoláshoz és kerékpározáshoz tervezett légzésvédő maszkunkkal! Az ergonomikus kialakítás és a prémium minőségű anyagok garantálják a kényelmet és a hatékony védelmet, miközben Ön élvezheti kedvenc sportját vagy mindennapi tevékenységeit.

Főbb jellemzők:

  • Méret és kialakítás: A maszk mérete 16 x 22 cm, amely ideálisan illeszkedik a legtöbb arctípushoz, biztosítva a kényelmes és biztonságos viseletet. A szelepes kialakítás elősegíti a légáramlást, minimalizálva a nedvesség és a meleg felhalmozódását, így biztosítva a szellőzést és a friss levegőt a használó számára.
  • Tépőzáras rögzítés: A maszk tépőzáras kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást, így a maszk könnyen és biztosan rögzíthető az archoz, minimálisra csökkentve a mozgás közbeni elmozdulást.
  • Szelepes kialakítás: Az integrált szelep hatékonyan szabályozza a légáramlást, csökkenti a légzési ellenállást, és segít fenntartani a kényelmes légzést, különösen intenzív aktivitások során.
  • Tartalék szűrők: A csomag 3 db tartalék szűrőt tartalmaz, amelyek biztosítják a hosszú távú használatot és a folyamatos védelmet. A szűrők könnyen cserélhetők, és segítenek fenntartani a maszk optimális teljesítményét.

Műszaki adatok:

  • Maszk mérete: 16 x 22 cm
  • Kialakítás: Szelepes, tépőzáras
  • Tartozékok: 3 db tartalék szűrő a hosszú távú használathoz

Ez a légzésvédő maszk nemcsak a sportoláshoz és kerékpározáshoz ideális, hanem bármilyen olyan tevékenységhez, ahol fontos a légzés védelme és a kényelem. Az ergonomikus tervezés és a praktikus funkciók révén a maszk tökéletes társ a szabadban végzett tevékenységekhez. Válassza ezt a maszkot a biztonságos és kényelmes légzésért minden edzés és kaland során!

Price History