Girl’s creator karkötő készítő szett – ékszertervező játék kislányoknak (BBJ)

2.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 999999

Leírás

Fedezd fel a lányoknak szánt karkötőkészítő szettet, ami több, mint egyszerű játék – ez egy ékszertervező kaland, amely örömöt és kreativitást hoz el a kislányok életébe! Ez a Barátság karkötő készítő készlet nem csupán szórakozás, hanem egyben egy fejlődési és kreatív élmény is, ami segíti a gyermeket kifejezni magát és egyedi ékszereket alkotni.

Főbb Jellemzők:

 1. Kreativitás Fejlesztése: A Girl’s Creator karkötő készítő szett lehetővé teszi a kislányok számára, hogy kifejezzék kreativitásukat és tervezzenek egyedi karkötőket. A charmok cserélhetőek, így minden alkotás egyedi lesz.
 2. Barátság Karkötők: Az elkészült karkötők ideálisak ajándéknak vagy barátsági jelként. A kislányok élvezhetik a charmok cseréjét a barátnőikkel, létrehozva ezzel emlékezetes pillanatokat.
 3. Műanyag Ékszerek: Bár a Girl’s Creator karkötők fémes kinézetűek, valójában strapabíró műanyagból készültek. Ez garantálja a könnyű kezelhetőséget és a biztonságos játékot.
 4. Méret és Doboz: A készlet praktikus mérete (17×17 cm) lehetővé teszi, hogy a kislányok magukkal vihessék bárhová. A doboz tartalmazza a szükséges eszközöket és charmokat.

Specifikációk:

 • Méret: 17×17 cm
 • Anyag: Műanyag
 • Tartalom: Charmok, karkötőkészítő eszközök
 • Csomagolás: 12 db / display
 • Cserélhető Charmok: Igen

Előnyök:

 • Kreativitás és Kézügyesség: A készlet fejleszti a kreativitást és kézügyességet, miközben a kislányok saját ékszereiket alkotják.
 • Barátsági Élmény: A cserélhető charmok lehetővé teszik a barátnők számára, hogy együtt alkossanak és megoszthassák az ékszertervezés örömét.
 • Strapabíró Anyag: A műanyagból készült karkötők könnyűek és strapabíróak, biztosítva a hosszú játékélményt.
 • Praktikus Méret: A készlet könnyen hordozható, így a gyerekek bárhová magukkal vihetik, és a kreativitásukat bármikor kibontakoztathatják.

Hozd el a kreativitást és az ékszertervezés örömét a kislányod életébe a Girl’s Creator karkötő készítő szettel, és nézd, ahogy önállóan és boldogan alkotja meg saját kis ékszereit!

Price History