Felakasztható boxzsák boxkesztűvel gyerekeknek – piros – 50x21x21 cm (BBJ)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 231201000

Leírás

Mutassd meg gyermekednek a boxolás izgalmas világát a kiváló minőségű gyermek boxzsákkal! Ez az eszköz nem csak szórakoztató, de segít a fejlődésben és az önállóság kialakításában is. A boxzsák puha bélése megóvja a kicsi kezét a túlzott terheléstől, így biztonságban gyakorolhatja a kedvenc sportját. Ezzel a készlettel a boxolás igazi öröm lesz a gyermekek számára!

Főbb jellemzők:

  • Puha bélés: A gyermek Boxzsák puha anyaga garantálja a kicsik biztonságát és a sérülések minimalizálását.
  • Két kesztyűvel: A készlet tartalmaz két különleges boxkesztyűt, melyek kényelmes viseletet és maximális védelmet nyújtanak.
  • Akasztópánttal: Az akasztópánt lehetővé teszi a könnyű felszerelést és rögzítést, így a Boxzsák könnyedén elférhet bármilyen helyen.
  • Ergonomikus méretek: A Boxzsák méretei tökéletesek a gyerekek számára, így a boxolás élménye mindenki számára elérhetővé válik.
  • Fejleszti a képességeket: A boxolás nem csak fizikai, de mentális és motoros képességeket is fejleszt. A Boxzsákkal a gyermeked önbizalma és koncentrációja is javulni fog.

A gyermek boxzsák igazi kedvenc lesz minden gyermek számára. Segítsd a kicsiket, hogy megtapasztalják a sport örömét, fejlesszék ügyességüket és mozgáskoordinációjukat. A boxolás kiváló módja a fejlődésnek és a testmozgásnak, ráadásul a gyermeked sokkal fittebbé és egészségesebbé válhat tőle.