Extra kényelmes taktikai kesztyű extrém sportokhoz és fizikai munkához – érintőképernyőn is használható – L – khaki (BB-21771)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 1997

Leírás

Extra kényelmes taktikai kesztyűt, melyek kiemelkedő védelmet és teljesítményt nyújtanak. Ez a kesztyű nem csak egy eszköz, hanem egy partner a mindennapi kihívásokban.

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Tartós anyag és megerősítések: Az érintőkesztyűk tartós nylonból készültek. Ez az anyag kitartást és védelmet nyújt az abrázió és a kézkárosodás ellen. A kesztyűk emellett megerősített tenyereket és ujjakat is tartalmaznak, amelyek védelmet és tartósságot biztosítanak azokon a területeken, amelyek ki vannak téve súrlódásnak vagy ütődésnek.
  2. Érintőképernyős kompatibilitás: A katonai túlélőkesztyűk elengedhetetlen felszerelési elemek táborozásnál, túlélő iskolákban vagy terepgyakorlatokon. Különösen jól jönnek, mivel lehetővé teszik az okostelefonok használatát is.
  3. Állítható mandzsetták: A kesztyűk állítható mandzsettákkal vannak ellátva, amelyeket az egyéni igényekhez lehet igazítani, és megakadályozzák a szennyeződéseket a kesztyűk belsejében. Velcro pántos állítási lehetőség.
  4. Kiemelt tapadás: A taktikai kesztyűk profilozott betétekkel, csúszásmentes panelekkel és textúrákkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a jobb tapadást és irányítást a szerszámok, fegyverek vagy felszerelések felett. Különösen hasznos olyan helyzetekben, ahol a pontosság és erős fogás kiemelkedően fontos.

Műszaki adatok:

  • Szín: sötétzöld
  • Anyag: nylon
  • Méret: 23 x 11 cm
  • Súly: 109 g
  • Súly csomagolásban: 119 g

Az Ön számára az extra kényelmes taktikai kesztyű magas szintű biztonságot és teljesítményt garantál. Legyen mindig felkészült a kihívásokra, és bízzon egy olyan termékben, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ne habozzon, rendelje meg most, és élje át a minőségi védelem és kényelem erejét!

Price History