Digitális árazómérleg 40 kg-ig – árszorzós bolti mérleg 3 LCD kijelzővel – 5 gramm pontosság, rozsdamentes acél mérőtálca (BBKM) (BBA)

19.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 1314

Leírás

Ha Ön vállalkozó, kiskereskedő vagy üzletvezető, akkor nagy valószínűséggel tudja, hogy mennyire fontos az árak pontos és hatékony címkézése. Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek az egyik legjobb lehetőséget, amely garantáltan elnyeri majd a tetszését.

Ez az árazó gép rendkívül praktikus és könnyen használható. Az árak pontos és megbízható megjelölése érdekében, csak be kell állítani a kívánt árat és a gép automatikusan kiszámolja a ráhelyezett termék árát. A 3 LCD kijelzőnek köszönhetően minden adatot egyszerűen és világosan meg lehet jeleníteni.

Ez a árazó gép számos előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb az, hogy időt és energiát spórolhat vele. Továbbá, a gép pontosan és megbízhatóan jelöli meg az árakat, így garantáltan minden adat pontosan és precízen jelenik meg.

Ezen túlmenően, az árazó gép könnyen hordozható és tárolható. Könnyű és kisméretű, így bármikor könnyedén magával viheti.

Végül, de nem utolsósorban, az árazómérleg jó ár-érték aránnyal rendelkezik. A mérleg nagyon kedvező áron kapható, így mindenki számára elérhető.

Price History