6 részes retro edénykészlet – hagyományos zománcozott lábasok átlátszó fedővel és festett rózsa mintával (BBA)

8.290 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 9 készleten SKU: 1917

Leírás

Fedezze fel a csodálatos nosztalgia világát ezzel a bájos zománcos edénykészlettel, amely visszarepít a régmúlt időkbe! Ez a hat darabból álló készlet nem csak praktikus, hanem igazi stílusos díszítőelem is lehet a konyhájában.

Mint a nagymamáink hűséges társa, ez a zománcos edénykészlet időtlen eleganciát és megbízhatóságot sugall. A hagyományos zománcozott fém és üveg kombinációja teszi azt az érzést kellemessé, mintha visszatértünk volna a régi időkbe.

Az edények méretei gondosan megválasztottak, hogy minden főzési igényt kielégítsenek. Az apróbb adagoktól a bőséges ételekig mindent könnyedén elkészíthet ezzel a készlettel. Ráadásul az indukciós tűzhelyeken is tökéletesen használható, így a modern technológia és a nosztalgia stílus harmóniában élhetnek a konyhájában.

A zománcos edények könnyen tisztíthatóak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így akár generációkon keresztül is örömmel használhatja majd őket. Az üvegfedők praktikus kiegészítői az edényeknek, hiszen mindig láthatja, milyen szépen készülnek az ételek, és közben felidézheti a nosztalgikus emlékeket nagyanyáink konyhájából.

Még a legapróbb részletekre is figyelve terveztük meg ezt a zománcos edénykészletet, hogy tökéletes kiegészítője lehessen a konyhájának. A festett rózsaminták igazán bájosak, és hozzájárulnak az otthonos és meghitt hangulathoz.

A termék jellemzői:

  • Anyaga: zománcozott fém, műanyag, üveg
  • Edények méretei:
    • 0.5 liter: 12 cm x 6.3 cm + fedő
    • 0.8 liter: 14 cm x 6.8 cm + fedő
    • 1.1 liter: 16 cm x 7.5 cm + fedő
  • Használható indukciós tűzhelyen is
  • Tisztítás: semleges folyékony mosószerrel, kerülje a karcolódást okozó szereket, és ne áztassa!

Ez a zománcos edénykészlet nem csak Önnek lehet tökéletes választás, hanem kiváló ajándék is lehet a családtagoknak vagy barátoknak. A meghittség és az emlékek megidézése garantált, és Ön egy olyan ajándékot adhat, amely szívhez szóló és igazán egyedi.

Ne habozzon tovább, teremtsen varázslatos hangulatot a konyhájában ezzel a bájos zománcos edénykészlettel, és örüljön a nosztalgia élményének minden egyes főzés alkalmával! A múlt idők hangulatát visszahozva emlékezhetünk nagyanyáink szeretetteljes konyhájára és az ínycsiklandó ételekre.

Price History