Dekoratív fehér madár díszek csipesszel – elegáns karácsonyi dekoráció 2 db-os készletben (BB-22338)

1.390 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 22338

Leírás

Dekoratív Fehér Madár Díszek Csipesszel – 2 db Karácsonyi Dekorációhoz

SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS – Ezek a dekoratív madarak tökéletesek karácsonyfák, koszorúk, girlandok, ablakpárkányok, függönyök, virágcserepek és virágcsokrok díszítésére. A madarak elegáns kialakítása és ragyogó felületük ünnepi hangulatot teremt otthonában.

PRAKTIKUS CSIPESZES RÖGZÍTÉS – A dekorációk csipesszel vannak ellátva, amely megkönnyíti a rögzítést bármely felületen, legyen az karácsonyfa, koszorú vagy bármilyen más díszített hely. Könnyen használható és stabilan rögzíthető.

TOLL FARKAK A TERMÉSZETES MEGJELENÉSÉRT – A madarak tollból készült farkai természetes hatást kölcsönöznek, így még hitelesebb és elegánsabb megjelenést biztosítanak. Tökéletesek ünnepi díszekhez, virágcsokrokhoz vagy faágakhoz.

KÉSZLET TARTALMA – A készlet két gyönyörű, csillogó fehér madarat tartalmaz, amelyeket finom csillámporral szórtak be, így még fényesebbé varázsolják a dekorációt. Ezek a madarak nemcsak karácsonyi díszek, hanem esküvők vagy más különleges alkalmak dekorációjának is tökéletes kiegészítői.

TERMÉKJELLEMZŐK
– Szín: fehér
– Anyag: hungarocell és műanyag
– Méretek: 16 x 4 x 3,5 cm
– Súly: 7 g
– Csomag súlya: 13 g

TARTALOM
– 2 db dekoratív madár csipesszel

Dobja fel karácsonyi dekorációját ezzel a két elegáns fehér madárral, amelyek praktikus csipeszeik segítségével bárhol könnyen rögzíthetők. A finom csillámpor csillogása és a tollas farok természetes hatása tökéletes ünnepi hangulatot teremt otthonában.

Price History