Blume dolls virágszál hercegnő – virágcserépből kinövő varázslatos meglepetés baba kislányoknak (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 322110

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A gyerekek szeretik a meglepetés babákat, hiszen nincs is annál izgalmasabb, mint hogy csak a kézhez kapás pillanatában derül ki, hogy valójában milyen új babával is gyarapodott a gyűjtemény. A Blume ráadásul egy még különlegesebb meglepetés figura, hiszen ezeket a babákat nem kicsomagolni kell, hanem csak meglocsolgatni kell a cserepet, majd egy növényhez hasonlatosan kinő belőle egy baba. Ám a baba haja nem mindennapi. Hogy melyik baba rejtőzik a cserépben, locsolás után kiderül.

Csak pár csepp vizet kell a kis öntöző kannából a virágcserépre csepegtetned, és a Varázslatos virágszál babád máris előbújik! A virágcseréppel nem csak a baba érkezett, hanem most rád vár, hogy felfedezd annak teljes tartalmát. De vajon mi rejtőzik még benne? Sok-sok számtalan meglepetés!
Minden baba egyedi, és mindegyikük elképesztő hajkölteménnyel rendelkezik és egyedi ruhát visel, amiket a többi babával cserélgetni lehet. A virágcserép házikóban további 10 meglepetést is találsz, köztük például divatos cipőt, matricákat és egy mini babát. Fedezz fel mindent egymás után!
A te cserepedből melyik Varázslatos virágszál baba bújt elő? Keresd meg a gyűjtőfüzetben, hogy ki érkezett hozzád, mi a neve! Az is lehet, hogy egy igen ritka babát sikerült találnod?

Gyűjts össze mind a 22 egyedi babát, hogy kedvedre cserélgethesd egyedi frizurájukat, ruhájukat és kiegészítőiket!

A termék jellemzői:

  • Anyaga: műanyag
  • Szín: több színű
  • A baba 22 féle design közül véletlenszerűen kerül szállításra
  • Ajánlott életkor: 6 éves kor felett

Videók a termékről:

Price History