BIGSTREN 21030 Komplett henger 40 mm-es dugattyúval UNI bozótvágókhoz (BB-21030)

4.290 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 9914

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A bozótvágó javítókészlet sérülések, meghibásodások vagy kopott alkatrészek javítására szolgál. A bozótvágó fű és más növények vágására szolgáló eszközök, amelyeket gyakran nehéz terepviszonyok között használnak, ami az alkatrészek természetes kopásához vezet. A javítókészlet használata olcsóbb, mint egy új bozótvágó vásárlása. A javítókészlet tartalmazza azokat a kulcselemeket, amelyek leggyakrabban sérülésnek vagy kopásnak vannak kitéve. A bozótvágó javítókészlet használatával meghosszabbítható a szerszám élettartama és biztosítható a megfelelő működés. A készlet olyan alkatrészeket tartalmaz, mint a henger, a dugattyú és a csap, ezen kívül a készlet tömítéseket, gyűrűket és védelmet is tartalmaz. Ez egy teljes készlet, amely készen áll a készülékre történő telepítésre. A készlet a legtöbb lengyel piacon kapható bozótvágóhoz illeszkedik, mint például: Demon, John Gardener, Nac, Falontech, Mastiff, Geko, March Power, Eurotec, Texas, Vader, Victus, Gude, Einchell, Eurocraft, Magnum, Matrix, OSA, Bass és sok más modell. Figyelem, vásárlás előtt ellenőrizze a méreteket!

Előnyei:

  • könnyen használható
  • nagy készlet ( henger, dugattyú, csap, 2 védelem, 2 gyűrű, 5 tömítés készlet: karburátor, hangtompító, karburátor csatlakozó, hengerblokk, blokk)
  • időt és pénzt takarít meg
  • többcélú
  • a következő modellekhez használható: BC, CG, CYG, 26, 260, 33, 330, 43, 415, 430, 520 – bozótvágók 25-43 cm3-es motorral, NAC, Demon, Victus, Flora, Harder, Ryobi, MTD , Magnum, Powermat, Castorama, Hecht, Stiga, Texas, Bass Polska és sok más szupermarketben és közvetlen értékesítésben kapható, csak ellenőrizze a méreteket vásárlás előtt.

Műszaki adatok: – anyaga: fém; dugattyú átmérő: 44 mm; hengercsavar távolság: 48 mm, 50 mm; dugattyúmagasság: 39 mm; csap vastagság: 10 mm; csap magassága: 33 mm; méretei: 9 x 8 x 8,5 cm; súlya: 322 g; súlya a csomagolásban: 447 g.

Price History