54 részes, kreatív, többféleképpen összerakható autópálya gyerekeknek 2 db dínós kisautóval – világít a sötétben (BBJ)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten SKU: 1363

Leírás

Egy fantasztikus ajándékot keresel gyermekednek, amely serkenti a képzeletüket és kreativitásukat? Akkor van egy ajánlatom, ami tökéletes lesz számodra és gyermeked számára!

Ez a 54 részes világító autópálya készlet két összetevőt egyesít – egy élethű dínós autót és egy világító autópályát. A játék lenyűgöző hatásokkal bűvöli el a gyermekeket és fejleszti az észlelésüket. Az autópálya összerakása és szétszedése könnyű, így lehetővé teszi, hogy gyermekednek saját kreatív ötletei alapján építsen egyedi pályát.

Az autópálya különlegessége, hogy fluoreszkáló és világít a sötétben, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Az autó is világítással rendelkezik, így különleges látványt nyújt, amikor gyermeked végighajt vele az autópályán.

Ez a játék környezetbarát anyagokból készült és 3 év feletti gyermekek számára ajánlott. A világító autópálya készlet könnyű és intelligens kialakításának köszönhetően a gyerekeknek nagyszerű szórakozást nyújt, miközben fejleszti a képzelőerőjüket és kreativitásukat.

Főbb jellemzők:

  • 54 darabos világító autópálya
  • Világít a sötétben
  • Fluoreszkáló és villódzó elemek
  • Könnyű és intelligens kialakítás
  • Környezetbarát anyagokból készült
  • 3 év feletti gyermekeknek ajánlott

Ne habozz tovább, válaszd ezt a fantasztikus játékot, amely órákon át szórakoztatja és fejleszti gyermekedet!

Videó a termékről:

Price History