2in1 analóg hőmérő és páratartalom mérő – megbízható, univerzális, praktikus (BB-0132)

1.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 00001891881

Leírás

A tökéletes mérés az otthonod számára

Megérkezett a kiváló hőmérő beépített higrométerrel, a kényelmes és precíz hőmérséklet és páratartalom mérésének megújult módja. Ez a kiváló minőségű eszköz nemcsak a konyhában, hanem az egész otthonban megállja a helyét, akár az étkezéshez készítesz süteményeket, akár az értékes könyveidet őrzöd a könyvtárban.

Miért érdemes inveztálni ebbe a kiváló készülékbe?

  1. Univerzális alkalmazás – legyen szó otthonról, kertészkedésről vagy akár állattartásról, ez a hőmérő higrométerrel mindent tud, amire szükséged van. A pontos és megbízható méréseivel segít fenntartani a megfelelő körülményeket mindenhol.
  2. Stabil kialakítás – a készülék kialakítása praktikus és felhasználóbarát. A stabil, visszahúzható lábak lehetővé teszik, hogy a hőmérőt asztalra, polcra helyezd. Az alsó részen található speciális lyuknak köszönhetően még a falra is felakaszthatod.
  3. Gyors és pontos reakció – a kiváló hőmérő kiválóan reagál a hőmérséklet és páratartalom változásaira. A nagyméretű tárcsák és mutatók pedig biztosítják, hogy könnyen leolvashasd az értékeket, még a rohanó reggeleken is.

Tulajdonságok és előnyök:

  • Hőmérő mérési tartománya: -20 és +50 celsius fok között 1. Fokozattal.
  • Higrométer mérési tartomány: 0-tól 100%-ig 2%-os osztással.
  • Hibatűrés: hőmérő +/- 1 fok c, higrométer +/- 5% relatív páratartalom.
  • Méretek (szélesség / hossz): 7,5×7,5×1 cm.
  • Súly: 43g.

Miért bízhatsz ebben a készülékben?

Mert a minőség, a pontosság és a praktikum találkozik ebben a kiváló eszközben. Fedezd fel az otthoni kényelem új dimenzióját a kiváló hőmérő beépített higrométerrel, és légy biztos abban, hogy mindig a legjobb körülmények között élvezheted mindennapjaidat!

Price History