Napelemes csillagformájú színes LED fényfüzér – 20 LED, 5 méter karácsonyi dekoráció (BBV)

2.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 16 db van raktáron!
Készlet: 16 készleten SKU: 236598

Leírás

Hozza el a karácsony varázsát otthonába a Napelemes Csillagformájú Színes LED Fényfüzérrel! Ez a lenyűgöző fényfüzér nemcsak díszít, hanem különleges hangulatot is teremt, amely az ünnepi estéket igazi varázslatossá teszi. A fényfüzér 20 db élénk színű LED izzóval van ellátva, amelyek minden alkalommal ragyogó színkavalkádot varázsolnak a környezetbe, így tökéletes kiegészítője lehet a karácsonyi dekorációnak, de más ünnepi eseményekhez is ideális.

Termékjellemzők:

  • LED-ek száma: 20 db színes LED, amelyek csodálatos világítást biztosítanak
  • Hossz: kb. 5 méter, amely elegendő ahhoz, hogy különféle helyeken díszítse otthonát vagy kertjét
  • Tápvezeték hossza: kb. 1 méter, amely lehetővé teszi a napelem rugalmas elhelyezését
  • Színes világítás: Az LED-ek élénk és változatos színekben világítanak, teret adva a kreativitásnak
  • Választható üzemmódok: A fényfüzér különböző üzemmódokkal rendelkezik, így mindig az alkalomhoz illően alakíthatja a hangulatot
  • Napelem tartó: Az állítható, dönthető tartó leszúrótüskével ellátva segít a napelem optimális elhelyezésében a napfény maximális kihasználása érdekében
  • Telepítés: Szerelés nélkül telepíthető, így egyszerű és gyors díszítési megoldást kínál

Használati lehetőségek:

Ez a napelemes fényfüzér kiválóan alkalmas mind beltéri, mind kültéri használatra. Felhasználhatja karácsonyi fenyőfája díszítésére, ajtók és ablakok körüli dekorációhoz, vagy akár a kert és a terasz szebbé tételére is. Az ünnepi időszak mellett tökéletes választás születésnapokra, esküvőkre, vagy bármilyen más eseményre, ahol a hangulat megteremtése a cél.

Környezetbarát megoldás:

A napelemes működés révén nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát megoldást is kínál, hiszen a napenergia által működik. Nincs szükség elemekre vagy áramra, így a használata során nincs környezeti lábnyom. Csak helyezze a napelemet egy napos helyre, és élvezze a ragyogó fényt anélkül, hogy aggódnia kellene a villanyszámlája miatt.

Miért válassza ezt a fényfüzért?

A Napelemes Csillagformájú Színes LED Fényfüzér nemcsak díszít, hanem élményt is nyújt. Legyen szó romantikus estékről, családi összejövetelekről, vagy ünnepi vacsorákról, ez a fényfüzér minden alkalmat még különlegesebbé varázsol. Emelje a hangulatot a csillagok ragyogásával, és teremtsen otthonában egy varázslatos világot a színes LED fényfüzér segítségével!

Élvezze a karácsony varázsát ezzel a lenyűgöző, napelemes fényfüzérrel, amely bármilyen alkalomra tökéletes választás!

Price History