Praktikus gyógyszer rendszerező – Hét napos és napszakos felosztással (BB-24287)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 24287

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Kényelmes és Biztonságos Gyógyszer Rendszerező Napi és Heti Felosztással

Ez a gyógyszer rendszerező ideális megoldás azok számára, akik rendszeresen szednek gyógyszert. A hét napjaira és napszakokra való egyértelmű felosztásnak köszönhetően segít pontosan nyomon követni a gyógyszeres kezelés ütemezését. A rendszerező használata segít elkerülni a hibákat és a feledékenységet, ami kulcsfontosságú a terápia hatékonyságában. Kompakt és diszkrét kialakítása révén könnyen hordozható pénztárcában, hátizsákban vagy bőröndben, így ideális megoldás mindennapi használatra és utazásokhoz egyaránt.

Heti Gyógyszer Rendszerező Praktikus Felosztással

A gyógyszeres szervező hét különálló konténerrel rendelkezik, melyek mindegyike fehér betűkkel van jelölve, így egyértelműen megkülönböztethetőek a hét napjai. Ez a funkció lehetővé teszi a heti gyógyszerek egyszerű és átlátható rendszerezését, elkerülve a hibákat és az adagok kihagyását. Minden konténer külön is eltávolítható, így könnyen magával viheti őket, akár munkába, akár utazásra.

Gyógyszer Rendszerező Napi Időszakokra Bontva

A szervező minden konténere három különálló rekeszre oszlik, amelyeket a napszakokra vonatkozó szimbólumok jelölnek: reggel, délben és este. A rekeszek külön-külön kattanással záródnak, biztosítva a gyógyszerek biztonságos tárolását, védve őket a nedvességtől és szennyeződésektől. Az egyértelmű jelölések segítik a gyógyszeradagolás pontos és hibamentes előkészítését a nap bármely szakában.

Sokoldalú Alkalmazás Gyógyszerszedéshez

Ez a gyógyszer szervező ideális mind otthoni, mind utazási használatra. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elérhető helyen tartható, emlékeztetve a gyógyszerek bevételére, vagy egyszerűen magával viheti nyaralásra vagy üzleti útra. Segít a gyógyszerek biztonságos tárolásában és abban, hogy soha ne maradjon ki egy adag sem. Ideális megoldás irodai használatra is, hogy még egy mozgalmas nap során se felejtse el a gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők bevételét.

Műszaki adatok:

  • Szín: fekete
  • Anyag: PP műanyag
  • Heti gyógyszerszedés: igen
  • Napi 3 részre osztva: igen
  • Méretek: 15,5 x 12 x 4 cm
  • Súly: 0,2 kg (csomagolva: 0,253 kg)

Ez a kompakt gyógyszer rendszerező kiválóan alkalmas a gyógyszerek szedésének szervezésére és a hibák elkerülésére, bármilyen környezetben is használja.

Price History