Helytakarékos, feltekerhető edényszárító rács mosogató fölé – alátétként, tárolófelületként is használható (BB-19897)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Készlet: 9 készleten SKU: 19897

Leírás

UNIVERZÁLIS –  A hengerelt csepegtetőn  nemcsak az edények szárítását teszi lehetővé mosogatás után, hanem a gyümölcsök és zöldségek öblítését és szárítását is anélkül, hogy az edényeket kivenné a mosogatóból. Használja melegedények és edények állványaként is.
SZILIKON ÉLEK  – a lefolyó szilikon peremmel rendelkezik, amelyek megvédik a mosogatók és mosogatók felületét a karcolásoktól. Ezenkívül megvédi az edényeket a közvetlenül kemény felületre történő elhelyezésből eredő sérülésektől.

A csepegtető egy hasznos konyhai eszköz, amely segít azonnal megszárítani az edényeket mosogatás után. A termék feltekerhető, így tárolás közben nem foglal sok helyet. A szőnyeget akár egy kis szekrényben is könnyedén tárolhatja.

MŰSZAKI ADATOK –  anyaga: szilikon + fém; szín: szürke + ezüst; a fokok közötti távolság 2 cm; méretek: 29,5 x 47,8 cm; tömeg: 183 g; Csomag súlya: 260 g.

LEÍRÁS

  • anyaga: szilikon + fém
  • szín: szürke + ezüst
  • a fokok közötti távolság 2 cm
  • méretei: 29,5 x 47,8 cm
  • súlya: 183 g
  • Csomag súlya: 260 g
Az edényszárító egy egyszerű és hasznos eszköz, amellyel az edényeket mosogatás után szárítják. Gyakran használt konyhai kiegészítő, amely segít az edények rendben tartásában. A szárító szilikonból és acélból készült .

Videó a termékről 

Price History