Varázslatos rajzfüzet törölhető lapokkal, beépített tolltartóval és 12 színes filccel – vidám mintás borítóval (BBJ)

1.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 13 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 13 készleten SKU: 1396

Leírás

Üdvözöllek a varázslatos rajztábla világában! Ez a csodálatos újrafelhasználható törölhető rajztábla lehetőséget nyújt számodra, hogy szabadon kifejezd a kreativitásodat és felfedezd a rajzolás, írás és firkálás örömét!

Miért is olyan különleges ez a rajztábla?
Nos, először is, felejtsd el a rendetlenséget! Ha el szeretnéd távolítani a korábbi alkotásokat, egyszerűen használj nedves törlőkendőket, és könnyű szerrel, nyomtalanul törölheted le azokat. De ne aggódj, más a papír és a textil törlőkendők is ugyanolyan hatékonyan működnek!

A készletben 12 színes filcet találsz, amelyek gazdag színeikkel megfelelnek minden színvágyadnak. A padlón már nem találsz többé szerteszét heverő ceruzákat, mert ezek mind a rajztábla saját tolltartójában lesznek elérhetőek. Így mindig rendben lesznek és nem vesznek el könnyen. Tehát nem kell többé aggódnod a tolltartók vagy tárolóeszközök beszerzése miatt!

Ez a rajztábla tökéletes méretű (kb. 22,0 cm) és nagyon könnyű (körülbelül 0,3 kg), így egyszerűen magaddal viheted bárhová. Ideális utazásokhoz, piknikekhez és még számtalan más tevékenységhez. Használhatod az iskolában, otthoni üzenetek írásához, rajzoláshoz, vagy akár újrafelhasználható jegyzetfüzetként is. Ez egy igazán sokoldalú rajztábla, amit szinte mindenhol használhatsz!

A legfontosabb, hogy ez a rajztábla teljesen biztonságos és nem mérgező. Környezetbarát anyagokból készült, így nincs ok aggodalomra a szülők számára. Ha véletlenül foltot ejtesz a ruhádon vagy a kezeden, csak egyszerűen öblítsd le vízzel, és minden rendben lesz.
Ne várj tovább! Fedezd fel az alkotás szabadságát ezzel a varázslatos rajztáblával!

 

A borító mintája aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre, nem választható.

Price History