December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Tojásbarázdás alvást segítő ergonómiai párna – minden alvási pozícióhoz illeszkedik

Tojásbarázdás alvást segítő ergonómiai párna – minden alvási pozícióhoz illeszkedik

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 6310008

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Alvástámogató tojásbarázda kialakítás – A tojásbarázdák kényelmes magasságban tartják és támogatják a fej és a nyak optimális helyzetét az alváshoz.

Kiemelten kényelmes – A körbetekerhető párnának köszönhetően nagyobb valószínűséggel érezheti úgy, mintha egy puha, kényelmes anyagból készült felhőn ülne, amely egész éjszaka képes megtámasztani a fejét, nyakát és vállát.

Minden alvási pozícióhoz illeszkedik – Tökéletes az oldal-, hát- és hasalvók számára. Nem szükséges, hogy a hátadon aludj, mivel a párna oldal- és hasalvóknak is alkalmas.

A nyugodt alvásért – A körbetekert párna támogatja a fej és a nyak helyzetét, mivel a testrészek súlyát egyenletesen osztja el a párnán. Ez gyakorlatilag minden alvó számára javítja a kényelmet alvás közben, és ez a párna segít enyhíteni a fáradtságot és a nyakfájást.

Lélegző – ez a párna annyira jól szellőzik, hogy nem lesz meleg és izzadt alvás közben. A felhőkkel ellátott körkörös párna memóriahabbal van töltve. A puha alvópárna kötelező darab minden család számára.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: