Praktikus karhosszabbító csipesz 80 cm -es nyéllel – nehezen elérhető helyekhez (BBL)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 187963

Leírás

Könnyítsd meg mindennapi életed a Praktikus Karhosszabbító Csipesszel! Ez az eszköz ideális segítséget nyújt számos otthoni és munkahelyi feladat elvégzésében, lehetővé téve a nehezen elérhető tárgyak könnyed elérését anélkül, hogy hajolni vagy nyújtózkodni kellene.

Jellemzők:

 1. Hosszú nyél: A 80 cm-es nyéllel ellátott karhosszabbító csipesz segítségével könnyedén elérheted a magas polcokat, mély szekrényeket, vagy akár a földön lévő tárgyakat anélkül, hogy le kellene hajolnod.
 2. Ergonomikus kialakítás: A kényelmes, ergonomikus markolat biztosítja a könnyű és fáradságmentes használatot. Az eszköz hosszabb ideig is kényelmesen használható.
 3. Erős és tartós csipesz: A csipesz rész erős és tartós anyagból készült, amely biztosítja a stabil és biztos fogást. Akár nehezebb tárgyakat is könnyedén megemelhetsz vele.
 4. Sokoldalú felhasználás: Ideális otthoni, kerti, irodai használatra. Segítségével könnyedén összeszedheted a szemetet, elérheted a magas polcokat, vagy akár a nehezen elérhető helyeken lévő tárgyakat is.
 5. Könnyű és hordozható: Az eszköz könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted, és könnyedén tárolhatod, amikor nincs használatban.

Termékinformáció:

 • szín: fekete
 • anyaga: műanyag
 • fogó átmérője: 3-6 cm
 • hossza: 80 cm
 • súlya: 93 g

Használati Útmutató:

 1. Használat: Fogd meg az ergonomikus markolatot, és irányítsd a csipesz végét a kívánt tárgy felé. Nyomd meg a markolaton található kart, hogy a csipesz összezáródjon, és biztonságosan megfogja a tárgyat.
 2. Mozgatás: Óvatosan emeld fel vagy helyezd át a tárgyat a kívánt helyre, majd engedd el a kart, hogy a csipesz kinyíljon és elengedje a tárgyat.
 3. Tárolás: Használat után helyezd a karhosszabbító csipeszt egy biztonságos helyre, ahol könnyen elérheted a következő használatkor.

Figyelmeztetés: Kerüld a túlzott erő alkalmazását, hogy ne sértsd meg az eszközt vagy a megfogott tárgyat. Gyermekektől távol tartandó.

A Praktikus Karhosszabbító Csipesz 80 cm-es Nyéllel nélkülözhetetlen eszköz minden háztartásban és munkahelyen. Szerezd be most, és élvezd a könnyed hozzáférést a nehezen elérhető helyekhez és tárgyakhoz!

Price History