Minőségi 3 darabos dupla csengős gyűrűs horgászkapás riasztó (BBHR)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 26989

Leírás

A horgászat több, mint egy hobbi. Azoknak, akik szeretik ezt a tevékenységet, a vízparton töltött idő nemcsak a fogott halakról szól, hanem a természet közelségéről, a csendről, és az egész életükről. Éppen ezért, fontos, hogy minden horgászatra készüljünk fel megfelelő felszerelésekkel, hogy a legjobbat hozhassuk ki minden pillanatból. Az új 3 darabos dupla csengős gyűrűs horgászkapás riasztó készletünkkel most még magasabb szintre emelheted a horgászat élményét!

A csomag három darab kifinomult riasztót tartalmaz, melyek mindegyike kettős csengővel rendelkezik. Ez a dupla csengős rendszer kiváló érzékenységgel észleli még a legfinomabb mozgásokat is a víz alatt, így biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem hagyod ki a kapásokat. Még a legtapasztaltabb horgászok is meglepődnek majd a rendkívüli érzékenységén és megbízhatóságán.

Az csengős kialakítású riasztók kényelmes és könnyen kezelhetőek, így akár éjszaki horgászatra is használhatod őket a vízparton. Strapabíró anyagokból készültek, így bármilyen időjárási körülmények között is kitartóan szolgálnak majd.

A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiát alkalmazza, hogy a legmegbízhatóbb és hatékonyabb riasztórendszert nyújtsa a horgászok számára. Ne hagyd ki többé a kapásokat! Szerezd be most ezt a minőségi horgászkapás riasztó készletet, és élvezd a horgászat teljesen új dimenzióját!

A termék jellemzői:

  • Anyaga: fém + műanyag
  • Szín: zöld
  • Súly: kb: 8,4 g
  • Kifinomult technológia és megbízható működés
  • Strapabíró kialakítás
  • Ideális minden típusú horgászhelyen és körülmények között

Ne hagyd ki többé a kapásokat! Szerezd be most ezt a minőségi horgászkapás riasztó készletet, és emelj szintet a horgászatban!

Price History