Izom és idegstimulátor – hordozható akupunktúrás készülék 8 kezelési programmal és 15 intenzitási móddal (BBV) (BBM) (BBL)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 93 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 93 készleten SKU: 01738

Leírás

Ez a hordozható készülék ötvözi az ősi kínai akupunktúrás gyógyászatot és a modern fizikoterápiát. Ajánlott mindazok számára, akik gyakran szenvednek izom vagy idegfájdalomtól, vagy éppen sérülésből lábadoznak. Ezt az izom és idegstimulátort nagyon könnyű használni, így laikusok számára is megfelelő, ráadásul teljesen fájdalommentes!

Nagyon sok mindenre használható, segítséget nyújt nem csak izomfájdalom, hanem fáradékonyság, vérnyomás problémák, műtét utáni rehabilitáció, valamint különböző krónikus betegségek esetén is. Növelhetjük a kezelés hatékonyságát, ha a test akupunktúrás pontjaira helyezzük a tappancsokat.

8 kezelési program és 15 különféle intenzitási fok közül választhatunk, így a család minden tagja aktuális problémájának megfelelően állíthatja be, használhatja. A készülék a hatást a bőrre felhelyezett elektródákon keresztül fejti ki úgy, hogy különböző frekvenciájú elektromos impulzusokat állít elő. Az izom és idegstimulátor használata semmilyen káros hatással nem jár.

Főbb jellemzők:

  • LCD kijelzős
  • 2 db mosható tappancs a csomagban
  • 8 kezelési program (vállhoz, háthoz, karhoz, lábhoz, talphoz)
  • 15 fokozatban állítható
  • Alkalmas izom és idegfájdalmak enyhítésére
Price History