Hordozható, összecsukható, állítható méretű szilikon edényszárító – nyaralóba, mini konyhákba, vidéki házakba, kollégiumba (BB-15096) (BBM)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 00797

Leírás

Rendkívül sokoldalú termék: beletehetsz elmosogatott tányérokat, poharakat és evőeszközöket.
Nyitott állapotban (kb.12 cm mély), elférnek rajta a nagytányérok, tálak. Összecsukott állapotban poharak, bögrék és kistányérok csepegtetésére alkalmas.

Összecsukható kivitelének köszönhetően az edényszárító nem csak az otthoni konyhában lesz tökéletes, hanem kirándulásokhoz, pl.: kempingezéshez is nagyon jó és hasznos megoldás. Ez az edényszárító kis méretre összehajtható, így minden konyhában könnyen megtalálja a helyét, amikor nincs rá szükség.

Az edényszárító kiváló minőségű anyagból készült. Az egész nagyon masszív és rendkívül strapabíró, ráadásul számos különféle edény és konyhai kiegészítő könnyedén elfér benne. Ez az összecsukható edényszárító a gondos megmunkálásnak köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek, emellett nagyon esztétikus és tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhába.

A terméken található számos lyuknak köszönhetően nagyon könnyű tisztán tartani, és sokkal gyorsabbá teszi a szárítást, egyáltalán nem lesz szükség kézi törlésre.
Ez a kiváló minőségű, praktikus, összecsukható edényszárító más célokra is alkalmas Például sikeresen használható gyümölcsök és zöldségek mosására, valamint a felesleges víz későbbi lecsöpögtetésére.

Főbb jellemzők:

  • Mérete változtatható
  • Edény és evőeszköz szárító
  • Elválasztó az evőeszközök számára
  • Anyaga: műanyag és szilikon
  • Szín: fehér-szürke
  • Méret: 36,5 x 31 x 12 / 4,5 cm
Price History