Fából készült tejfog tartó díszdoboz kisfiúknak – magyar feliratokkal (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 18 készleten SKU: 2216

Leírás

Biztonságban szeretnéd tudni a kisfiad kiesett fogait? Egyedi, gyerekfog tároló díszdobozunkban emlékezetes módon megőrizheted ezeket a kis drágaságokat. Ez a fa díszdoboz nem csupán praktikus, de egyben személyes és értékes emléktárgy is, melyre büszkén nézhet majd vissza a család.

A doboz egyszerre szolgál esztétikus díszként és értékes emléktárgyként. Később, amikor már nagyobb lesz, örömmel nézegethetitek a kis fogacskákat, visszaidézve azokat a pillanatokat, amikor még csimótád kicsi volt. Mutatós kivitelezése garantáltan vonzóvá teszi a gyerekek és szülők számára egyaránt.

Főbb jellemzők:

  • Fa díszdoboz: A tartós és természetes anyagú doboz egy mosolygó babafejet formáz, amely azonnal elvarázsolja a kicsiket.
  • Zsanérokkal és csukható zárral: A zárat könnyedén felnyithatod, és a doboz belső felére a gyerek adatait írhatod fel. A csukható zár pedig megőrzi a fogakat évekig.
  • Minden fognak saját hely: A doboz alsó részében kis tárolók vannak kialakítva, így mindegyik fogacskának megvan a saját kis helye.
  • Magyar feliratozás: Egyedi magyar felirat teszi még személyesebbé a tároló díszdobozt.
  • Méret: 11,5x12x5x2,5 cm – Kompakt és helytakarékos, könnyen elhelyezhető.

Ez a különleges és egyedi díszdoboz nem csupán egy tárolóeszköz, hanem egy érzelmekkel teli emléktár a gyermeked fejlődéséről. Rendeld meg most, hogy örökké megőrizhesd a gyermekkor apró kincseit!

Illusztrációs videó:

Price History