D54 elektromos, víz- és szélálló öngyújtó, zseblámpa funkcióval, díszdobozban (BBV)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 24131

Leírás

Ez a multifunkcionális eszköz tökéletes társ minden kalandhoz és kihíváshoz. Az öngyújtó funkció gyors és hatékony tábortűz gyújtását teszi lehetővé, míg a beépített zseblámpa segítségével biztonságosan navigálhat sötétben is. A biztosíték funkció gondoskodik arról, hogy a készülék csak akkor működjön, amikor Ön szeretné, így megakadályozva a véletlen bekapcsolást.

Az eszköz vízálló kivitele és strapabíró anyagai biztosítják, hogy bármilyen időjárási körülmények között megbízhatóan működjön. A minőségi felületkezelésnek köszönhetően pedig még a legintenzívebb használatot is könnyedén kibírja.

A C típusú USB-kábel segítségével könnyedén újratöltheti az eszközt bármilyen hordozható töltővel vagy számítógéppel. Így sosem kell aggódnia, hogy a készülék működésképtelenné válik a legrosszabb pillanatban. (adapter nem tartozék)

Ez a praktikus és stílusos kiegészítő ideális választás minden férfi számára, aki szereti felfedezni a természetet, és értékeli a modern technológia előnyeit. Legyen szó kirándulásról, horgászatról vagy vadászatról, ez az eszköz mindig kéznél lesz, hogy segítsen Önnek megbirkózni a kihívásokkal és élvezni az outdoor életet

Egy megbízható és biztonságos társ, mely sosem hagy cserben, még a legviharosabb időkben sem. Vízálló kivitelének köszönhetően, valamint minőségi felületkezelésének hála, bátran kiállja a kegyetlenebb időjárást is. Az öngyújtó zseblámpával van felszerelve, így nem kell aggódnia a nem kívánt bekapcsolás miatt, mivel biztosítékkal van ellátva.

Szín az aktuális készlet szerint kerül kiküldésre.

Videó egy hasonló termékről:

Price History